یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خوبه دیگه دخترسالم تحویل میگیرن تبدیلش میکنن به یه بیمار روانی بعدم با استناد به بیماریش بچه هاشو ازش میگیرن و ولش میکنن خدا لعنت کنه هر چی آدم بی وجدانه
اسی اون موردی که من میگم خانمه وقتی که مجرد بوده یه گندی میزنه وکل شهر وفامیل خبر دار چون حتی به زندان هم میکشه کارشون چون تیمی فساد داشتن.... بعد که ازدواج میکنه وشوهرش شب عروسیش میفهمه که باکره نیس ....دختره گریه میکنه میگه آبروم نبر کسی خبرنداره....شوهرش فردای عروسی بهش میگه باید مهریتو ببخشی من اینهمه سکه واسه یه دختر باکره زدم....بعد از ۱۴سال زندگی شوهرش از طریق یه نفر از تو فامیل زنش که خیلی باهاش صمیمی شده بود میفهمه که گولش زده وکل فامیل میدونستن وداشتن به ريشش میخندیدن و واسه همین با وجود اینکه ۳تا فرزند داشتن آقای طلاقش میده
اینم چندسال وقت میزاشت درمان میشد لاعلاج که نبود....اگه دوسش داشت تحمل میکرد مطمئن باش اون ازین بهونه واسه دک کردنش استفاده کرد من خیلیا دیدم وشنیدم زنشون فلج بود پاش ایستادن