2777
2789
عنوان

کسایی که ارتودنسی کردین بیاین لطفا

156 بازدید | 15 پست

خب مجدد بخشید همه‌ی تاپیکام محور ارتودنسی می‌چرخه😁

دندون پزشک به من گفتش ۴ تا دندون شماره‌ی ۵ رو بکش.

۵ بالا خیلیییی کم پوسیدگی سطحی داره.

۵ پایین هم سالم سالم.

ازشون پرسیدم گفتن دندونات مرتب می‌شه ولی بعدا ممکنه کمی قوس داشته باشه‌ اگر نکشی.

خلاصه فکراتو بکن.

۱۸ سالمه و از بابتی می‌گم به خاطر زیبایی نیام دندونای سالمم رو بکشم.

از وضعیت دندونام هم بخوام بگم چند تای پایین خیلی کم نامرتبه که زیاد دیده نمی‌شن ولی دندونای نیش بالام یکم بیرون زده‌س و کمی هم بالان و یکمی تیز دیده می‌شه و چون اعتماد به نفسمو گرفته می‌خوام ارتودنسی کنم.

جراحی فک هم نیازی ندارم.

نظر شما چیه؟ بکشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فک بالام یخوره نامرتبه میخام بدون ارتو صاف شه 

کامپوزیت و لمینت هستش اگر‌ نیازی به تراش دادن زیاد دندون نباشه که خوبه ولی اگر زیاد تراش بدن اصلا اصولی نیستش از نظر دندون پزشکا

من ۳۲سالمه دتدونام ب جلوست و یینش فاصله اس نتیجه میده؟؟؟

نمی‌دونم حتما پیش ارتودنتیست معاینه بشین ولی کامپوزیت هم می‌تونه فاصله رو ببنده و دیده نشه‌. ارتو هم که اصولی خود فواصل رو می‌بنده

من 26سالمه الان یه سالی هست ارتودنسی کردم 

4تا عقل کشیدم

چهارتا دندون از فک پایین من اخه تو 20سالگی دندون اضافه در اوردم دندونامم فقط یکیشون خراب بود باقیش سالم سالم که گفت میبره دانشکده دندون 

فک بالامم هیچی نکشیدم چون یکی لز دندونام افتاده بود گفت لازم نیس و اینکه من یه نیشمم تو لثم بود باید جراحی میشد تا در بیاد خلاصه اونم در اومد و الان راضیم دندونای من واقعا اوضاعشون بد بود 

زندگی پر از پستی بلندی پر از امتحانات جور واجور از بچگی بوده تا الان که هر سنی داریم اما بی هدف که باشی این امتحانات میشه برات یه کابوس یه ترس بزرگ... اما وقتی هدفت مشخص باشه زندگی برات یه رویاس رویایی پر از قشنگی حتی سختیاشم برات لذت بخشه... ✓نیست در لوح دلم جز الف قامت یار، چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم....*دوستت دارم، بی نام نشان* راستی آهای خوشگل خانومی  که داری امضام رو میخونی برای سلامتی و فرج حضرت صاحب الزمان و حاجت دل منم یه صلوات بفرست خیلیییییی ممنون میشم  ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡ «اللهم عجل لولیک الفرج»