2777
2789
نمی دونم چرا بعضی از مادر ها اینجورین انگار میخوان واس۶ خودشون جهزیه بخرن ☹

جهزیه که هیچ .‌حتی لباس مجلسی :(  حتی لباس راحتی داخل خونه    حتی ....! 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من از اول گفتم باز میگم  چندین سال قبل ۳۰ یا ۴۰ سال قبلتر . دولت باید روانپزشک حاذق استخدام می ...

کاش میشد واسه همینه ما هم بعدا مثل خودشون میشیم 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اون ازد‌اج کردم... ولی دیگه کلا از خانوادم رونده شدم... خیلی وقته شهری که توش به دنیا اومدم نرفتم ...

چرا پسره پیشت نیست گلم مگه نمیگی ازدواج کردین

جهزیه که هیچ .‌حتی لباس مجلسی :(  حتی لباس راحتی داخل خونه    حتی ....!

پووووف امان از دست شون

پووووف امان از دست شون

اره . بعد میگن چرا دختر فلانی اینطور افسرده است . و....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من حاضر بودم لباسامم مامانم برام انتخاب کنه ولی الان اینی که هستم نباشم.

مگه چطوری هستی ؟ 

چرا پسره پیشت نیست گلم مگه نمیگی ازدواج کردین

من بچه دار نمیشم... اونم خیلی بچه دوست داشت... از همون اولش می گفت... بعد که فهمیدم بچه دار نمیشم خودم خواستم که جدا بشیم...

البته‌... خلاصه اش کنم... یه روز به خودم اومدم و دیدم از اون همه عشق و علاقه و احساسات هیچی نمونده... هیچی!

از عشقی که شش سال باهاش خاطره ساختم تا عذاب روحم بشن دست کشیدم... الانم خیلی کم یادش می‌افتم

دوباره هم ازدواج کردم

من بچه دار نمیشم... اونم خیلی بچه دوست داشت... از همون اولش می گفت... بعد که فهمیدم بچه دار نمیشم خو ...

الان با این آقا خوشبخت هستی  عزیزم همه چی که هم بچه نیست خیلی هاستن بچه دار نمیشین ولی کنار هم دیگه میمونن

الان با این آقا خوشبخت هستی  عزیزم همه چی که هم بچه نیست خیلی هاستن بچه دار نمیشین ولی کنار هم ...

گفتم که دیگه خوشبختی واسه من معنا نداره... ولی راضیم... راضیم چون از خیلی چیزا دست کشیدم و چشم پوشی کردم.

زندگی همینه دیگه........

گفتم که دیگه خوشبختی واسه من معنا نداره... ولی راضیم... راضیم چون از خیلی چیزا دست کشیدم و چشم پوشی ...

😔💔 انءشالله که حال دلت خوب باشه 

بچه که داری؟ فقط یه لحظه فکر کن دور از جونش یه روز بهت بگن دیگه نیستش؟ چه حالی بهت دست میده؟ ...

وای خدا صبرت بده 😱😭😭😭