2777
2789

شاید بعضی  از خانوادهای دیگه ببینن و با بچه هاشون درست رفتار کنن 🌱

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤

اینکه حق انتخاب نمیدادن بهم .‌هر چی خوده مادرم دلش میخواست میخرید برام . دیگه نمیگفت سلیقه دخترم نیست .

بزار خوده دخترم انتخاب کنه و به انتخابش احترام بزارم 

این فقط یکیش بود .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه حق انتخاب نمیدادن بهم .‌هر چی خوده مادرم دلش میخواست میخرید برام . دیگه نمیگفت سلیقه دخترم نیس ...

🙂❤ هیچ وقت تغییری نکرد

بچه ها خیلی دیر برام باز میشه هرصفحه، برای شمام اینجوریه نت کند شده؟؟

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟

اینکه هیچوقت حمایتم نکردن، مگنه از لحاظ مالی نه برا هیچ چیز دیگه...

جهاز درست نداذن، کادو به بچه هام ندادن، بهم سر نزدن هیچوقتدرس میخوندم برا کنکور اصلا کاری به کارم نداشتن هیچگونه حمایتی نداشتن

🙂❤ هیچ وقت تغییری نکرد

نه . جهازیمم با سلیقه خودش خرید . فیط مبلامو با سلیقه خودم برداشتم .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خیانت بابام جلوی چشمم... اینکه مامانم عصبانی می شد به زمین و زمان فحش می داد... اینکه یادمه اون شب ...

عزیزم ❤😔 بعد اون پسر ازدواج کردی

شک و بی اعتمادی چک کردن زیاد محدود کردن بچه_جدا کردنش از دوستاش و همسالاش_خراب کردن رابطه عاطفیش

😔 واقعا منم همین ها رو تک تک شو داشتم  هنوز که ۲۲ سالمه مثل ی بچه باهام  رفتار میکنن

من از اول گفتم باز میگم 

چندین سال قبل ۳۰ یا ۴۰ سال قبلتر . دولت باید روانپزشک حاذق استخدام میکرد . میرفتن تک تک در خونه مردمو میزدن . تست روانی میگرفتن . به خیلی پدرمادرا هم آمپول ترزیق میکردن هم دارو میدادن . چون خیلی پدر مادرا واقعا از لحاظ روحی روانی داغونن و حاضر ام نیستن برن پیش روانپزشک .حاضر نیستن دارو بخورن .  فقط داه حلش همونی بود که گفتم 

نه . جهازیمم با سلیقه خودش خرید . فیط مبلامو با سلیقه خودم برداشتم .‌

نمی دونم چرا بعضی از مادر ها اینجورین انگار میخوان واس۶ خودشون جهزیه بخرن ☹