2777
2789
عنوان

کمک لطفا

154 بازدید | 18 پست

سلام .

میشه اگر از عزیزانِ ترنس اطلاعاتی دارین به من کمک کنین؟

نمیدونم چطور بگم،یک آقای ترنس تو کلاس ما هستن ( جسم و فیزیک بدنی دختر هستن اما تمایلات افکار و روحشون پسرونه‌ست) که حس می‌کنم به من علاقمند شده.

تو کلاس تربیت بدنی تو رختکن بودیم که خب من پشت به همه و درحالیکه مانتو تنم بود شلوارم رو عوض کردم. ایشونم تو رختکن بود،اشتباه کردم؟

نکته دیگه اینکه من باید جلوی ایشون همونجور که جلوی یک آقا رعایت رفتار و حرکات میکنم رعایت کنم؟

من براشون خیلی احترام قائلم هیچ فرقی تو رفتارم نمیزارم ولی الآن موندم که رعایت کنم تا حس و تمایلی صورت نگیره؟ چون من تا این سن هیچوقت اهل دوستی با جنس مخالف نبودم و نیستم،ازاین نظر میپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترنس نیست تامبوعه باید خیلی رعایت کنی من خودم رفیق های این مدلی داشتم با روحیاتشون اشنام رعایت کن سعی کن حسی هم پیش نگیره از سمت اون چون همچین کسایی  به شدت از نظر احساسی ضعیفین به خاطر این موضوع فرق داشتنشون با بقیه توی مسائل احساسی هم بیشتر ضربه رو حس میکنن

وای تو رختکن خیلی اشتباه کردم پس.

اره گلم ب خاطر خودت میگم حتما مراقب خودت باش من ب ایشون نمیخوام توهین کنم ولی الان دختر و پسر هاش نمیتونن حلوی خودشونو بگیرن چ برسه ب چنین فردی که تمیلات کاملا برعکس بدنشه

اسی از کجا فهمیدی ترنسهههه؟؟

مشخصه، ایشون طرز لباس پوشیدنش(بلوز شلوار کلاه) و مدل موها پسرونه‌ست دست و پاها مو داره اصلاح نمیکنه و کلا استایلشون پسرونه‌ست.