2777
2789
عنوان

جراحی بینی

86 بازدید | 10 پست

سلام شبتون بخیر

مادری که به هیچ وجه راضی به عمل بینی نمیشه رو چجوری وبا چه ترفندی راضیش کنم

راهنمایی لطفا

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

هر وقت رمزشو یاد گرفتم قول میدم ب توام بگم اسی😅

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هیچ ترفندی چون رینو پلاستی پروسیجر جراحیش جوریه که بیهوشی های ریسک داره  

نه میگه بینیت خوب نشه 

چون دخترعموم بینیش گوشتی بود دوبار عمل کرد آخرش قد یه فندق شد که اصلا به صورتش نمیاد

پسرعمم بینیش استخونی غضروفی بود سه بار عمل کرد

از این نگرانه و نمیزاره

نه میگه بینیت خوب نشه  چون دخترعموم بینیش گوشتی بود دوبار عمل کرد آخرش قد یه فندق شد که اصلا ب ...

پس بیخیال شو چون خیلی ریسک داره فردا پس فردا عمل کنی هی میخواد ایراد بگیره پدرتو دربیاره

قرررربونت عزیزم لطفا زود یادبگیر

چشم عشقمی انشاالله به زودی میریم غم ب دلت راه نده😘

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
پس بیخیال شو چون خیلی ریسک داره فردا پس فردا عمل کنی هی میخواد ایراد بگیره پدرتو دربیاره

آره واقعا 

یعنی دکتر اطمینان میده بهتر ازاینی که هست میشه نمیشه اعتماد کرد

آخه بینی گوشتیارو خیلی خوب عمل کرده بود