اون دعا هم از ته دلت باشه با اینکه بدی های وحشتناکی بهت کرده
محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنینمحض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثباتو غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی .اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست
تاثیرشان نمیدونم اما من میبخشم تا خدا هم منو ببخشه
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روایت داریم که اگر برای کسی دعا کنی ملائک چندین برابرش رو برای خودت دعا میکنند...
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من فکر میکنم خوبیش اینه ک اون شخص مثل درس پاس کرده میشه
تازمانی که بخوای درگیر اون فرد و اخلاقش باشی،،،انگار اون درس و پاس نکردی،،،هی مدام آدمای شبیه یا موارد شبیه اون فرد میاد تا بقول معروف اون درس تو پاس کنی
من یهنفروکه زندگیمرا واقعا بهمریخت نفرینم کرده بود.فحش داده بود درصورتی که من کاری بهش نداشتم و اصلا همندیده بودمش بخشیدم ودعای خیر واسش کردم حتی ازطرفش استغفارکردم..خودم آرامش داشتم ولی اون خیلی پست ترازاین حرف هاست و هنوز که هنوزه نفرین میکنه..
اگر بخشیده و حلال کرده و گذشته دعای خیر میکنه و از قلب.. آدم تا نبخشه نمیتونه کسی رو که بهش ظلم کرده دعا کنه... وقتی گذشت و بخشید خدا هم جبران میکنه
مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
همسر سابق من کارای وحشتناکی در موردم کرده بود فقط براش دعای خیر کردم بهتر همسر دنیا نسیبم شد
آآخی 😍😍😍الهی شکر
محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنینمحض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثباتو غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی .اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست
من فکر میکنم خوبیش اینه ک اون شخص مثل درس پاس کرده میشه تازمانی که بخوای درگیر اون فرد و اخلاقش ...
چقدر فلسفیه 😅😅