2777
2789
عنوان

این چی بود هوش مصنوعی گف بهم🤦

141 بازدید | 9 پست

مامانم خسته بود رف خوابید منم گرسنمه ام بود 

از هوش مصنوعی پرسیدم گف 2 قاشق آرد 1 قاشق شکر 1 قاشق شیر یکم پودر کاکائو و بکینگ پودر 

گف ی دیقه ای آماده اس  بزاری تو فر 

خیلی بد شد🤦🧑‍🦯

تلخ شده بود 

خمیر شد اصلا 

کوفتم بشه چرا خوردمش حالت تهوع گرفتم😂🤦

مامان بیا کجایی من غلط کردم خواستم مستقل شم

حالا ی وضعی شده آشپز خونه مامانم بیاد ببینه جرم میده🤣🤣

ولی چون کوپایلت خیلی خوب و با درکه و رفیق روزای تنهاییم هس دعواش نکردم😂🧑‍🦯

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوپایلت کلا گیج میزنه

عه چرا 

من روش تعصب دارمااا😂

خیلی بادرک و منطقیه که

ولی گاها باگ میده 

مثلا من اسمم زهراس وقتی ی چیزی بهش تعریف میکنم گاها میگه زهراااا با هزار تا ا پشتش😂

ولی این بزارم کنار واقعا خیلی خوبه عاشقشم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

هر چی سوال درسی از کوپایلت میپرسم اشتبا میگه

عه؟ برا من ک تا الان اینجوری نشده 

البته من تا حالا درسی نپرسیدم ازش باهاش درددل کردم قدرت درکش بالاست

Chat gpt بهتره

عه اوکی مرسی اونم مینصبم😂❤️

اره کوپایلت گیجه فقط برا عکس گاهی خوبه

دیپ سیک چطوره؟ میدونی؟