2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم و مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 12616 بازدید | 45 پست

آخ من میدونم چیکار کنی 

اول به شوهربچه ننه ات بگو من دوست ندارم با مادرت اینا حرفهای جنسی بزنی .یا حرکات مثل گرفتن سینه های مادرت رو بکنی تو دیگه بچه نیستی .زشته وقتی تو سینه های مادرتو میگیری مادرت یه برادرت الان تو دلشون میگن ها حتما سینه های همسرشم اینجوری میگیره وخلاصه باید مدام تو گوش شوهرت بخونی .چون با یه بار گفتن شوهرت به قول خودمون آدم نمیشه .

اگه گوش نکرد تو هم چیزی نگو فقط پیش پدرت وبرادرت یه لباس باز بپوش اگه گفت بگو من که فقط لباس پوشیدم اینجوری شدی تو دیگه کم مونده مادرتم ب.گا....حالا منو درک کن .اگه به کارهات  ادامه بدی منم ادامه میدم میشم مثل تو .

ببینید بعضی رابطه ها اینطوریه.... مثلا زمانی عقد بودم خواهر شوهرم با حوله تنپوش کوچیک میومد می نشست ...

منم توو اینجور مواقع ساکت میمونم و اخم میکنم 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ من میدونم چیکار کنی  اول به شوهربچه ننه ات بگو من دوست ندارم با مادرت اینا حرفهای جنسی بزنی ...

بخدا من اگه حرفی بزنم و انتقادی کنم شوهرم منو تا مرز طلاق میبره اصلا اخلاق نداره 

اگه هم پیش بابام لباس باز بپوشم که هزارجور عنگ بهم میچسبونه 

بخدا من اگه حرفی بزنم و انتقادی کنم شوهرم منو تا مرز طلاق میبره اصلا اخلاق نداره  اگه هم پیش ب ...

شوهرمنم یه جورایی اونجوری بود .میدونست از طلاق خوشم نمیاد .دستش رو میزاشت رو نقطه ضعفم .یه روزی یه خودم امدم .کاملا جدی همین حرفهایی که به تو گفتم وبهش زدم .حتی اون زنداداشاش بهش دست میزدن چه جوری .زنداداشاش به بهونه ماساژ بدیم تو رو کاملا لمسش میکردن نه تنها زنداداشش بله زن عموشم .کلا نفهم بود شوهرم .منم قسم خوردم میخوام برم شوهر عمم منو ماساژ بده .شوهر خالم ماساژم بده .دید دارم جدی حرف میزنم گفت طلاقت میدم گفتم وای که چه خوب میشه .از دست هم راحت میشیم .اصلا حساسیت نشون ندادم .ولی جوری وانمود کردم که رو قسمم هستم وچه بسا برم مردای دیگه ماشازم بدن .تا اینکه به خودش امد .

شوهرمنم یه جورایی اونجوری بود .میدونست از طلاق خوشم نمیاد .دستش رو میزاشت رو نقطه ضعفم .یه روزی یه خ ...

اخه شوهر من خیلی لجبازه 

اگه من بگم طلاق صد در صد طلاق میگیریم 

تا الانم من کوتاه اومدم و پافشاری کردم به طلاق نرسیدیم وگرنه شوهرم از روو لجبازی هم که شده تا اخرش پیش میره 

اخه شوهر من خیلی لجبازه  اگه من بگم طلاق صد در صد طلاق میگیریم  تا الانم من کوتاه اومدم ...

نه نمیره چون میدونه تو میترسی امان از دست این مردا .... همین ک این خانوم‌گفت بگو منم میرم بغل بابام یا داداشم میشینن یا میخوام مقابله به مثل کن....ببینم خوشت میاد والا.... 

اخه شوهر من خیلی لجبازه  اگه من بگم طلاق صد در صد طلاق میگیریم  تا الانم من کوتاه اومدم ...

خدا بهت صبر بده 

خدا شوهرت رو سر عقل بیاره .

خواهر بخدا نمی دونم چی بگم هرکی یه جور تو زندگیش مشکل داره.خدا به داد هممون برسه.

اگر بخواد با این بحث ها طلاقت بده که پس بدون هیچ ارزشی نداری براش... خدایی این رابطه اش رو با مادرش برو برای بابا اینات بگو ببین چی میگن... حق با شماست.... درست مادر محرم هست ولی دیگه همه جوره که نه

خدا بهت صبر بده  خدا شوهرت رو سر عقل بیاره . خواهر بخدا نمی دونم چی بگم هرکی یه جور تو زندگیش ...

بنده خدا کاش همه مشکل زندگیم همینا بود 

اینا کوچیکترین مشکلای زندگیمه 

خدا خودش برای هممون چاره ساز بشه 

اگر بخواد با این بحث ها طلاقت بده که پس بدون هیچ ارزشی نداری براش... خدایی این رابطه اش رو با مادرش ...

من با مشاورم صحبت کردم البته بقیه مشکلاتمم گفتم 

مشاور گفت من هیچکسو به طلاق تشویق نمیکنم و به همه پیشنهاد سازش میدم اما شما فقط جونتو بردار و فرار کن 

من با مشاورم صحبت کردم البته بقیه مشکلاتمم گفتم  مشاور گفت من هیچکسو به طلاق تشویق نمیکنم و به ...

چی بگم انشالله خیره... ولی با همسر تم جدی صحبت کن.... واقعا من پشیمانم چرا از اول سفت و محکم نگرفتم الان که دیگه دو تا بچه دارم....بعصی مشکلات شما من یاد خودم میاندازه.... 

چی بگم انشالله خیره... ولی با همسر تم جدی صحبت کن.... واقعا من پشیمانم چرا از اول سفت و محکم نگرفتم ...

برام دعا کن 

اامیدوارم حل بشه ولی واقعا اگر دوست دارید لم کنید همه چیز حل کنید از کسی نترسید ترس ها ی من واقعا ب ...

خودمم تصمیم گرفتم اینبار سفت بگیرم و تا اخرش برم 

شایدم حق با بقیس و واسه شوهرم هیچ ارزشی ندارم که سر هر چیز کوچیکی بهم میگه طلاق 

دیگه میخوام به ترسهام غلبه کنم، بهتر از اینکه همش حرص بخورم 

خودمم تصمیم گرفتم اینبار سفت بگیرم و تا اخرش برم  شایدم حق با بقیس و واسه شوهرم هیچ ارزشی ندار ...

ددقیقا... مرگ ی بار شئون ی بار دور از جون.... اگر پشتیبان داشته باشید خوبه....خدای نکرده حرفای من روتون تاثیر منفی نذاره با مشورت پیش برید