2777
2789
عنوان

دستگاه ایودی

172 بازدید | 12 پست

دوستان من از سال ٩٩ ایودی دارم.بعد چندوقت هست ب شدت کمردرد و زیر دلم درد میکنه مخصوصا موقع رابطه.معذرت میخوام ولی بوی بد واژن هم دارم .روزی ٣ بار اون ناخیه رو با صابون میشورم و عرروز هم حموم میکنم ولی تاثیری نداره.چند وقته کار سنگین زیاد داشتم.امکان داره دستگاه جاب جا شده باسه یا مربوط نیس?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یک سونو با حتی معاینه مشخص میشه که جابه جا شده یا نه. ولی اگر جابه‌جا بسه، بله احتمال بارداری هست.

من هم ۴ سال هست استفاده می کنم، ولی هیچکدوم از این مشکلاتی که شما نوشتید را ندارم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اینم بگم دوتا بچه دارم واصلا بچه نمیخوام دیگه.امکان بارداری درصورت جا ب جا شدن دستگاه هست یان

بارداری با ایودی ما الان هجده سالشه 😐💔هواست باشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ای وای.پس اونقدرهاهم مطمئن نیس

واسه ماکه نبود 

البته نترس همیشه اینطوری نیست ولی احتیاط کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
وای خدایا.حتما باید برم سونو.تشکر 

بله زودتر چک کنید که خیالتون راحت بشه. هر چند علامت هایی که نوشتید به خاطر عفونت می تونه باشه. هیچوقت از صابون معمولی برای اون ناحیه استفاده نکنید، چون PH طبیعی را تغییر میده و مستعد عفونت میشین. از ژل های مخصوص اون ناحیه  استفاده کنید. 

از ژلش هم استفاده کردم تاثیری نداشت.

اگر عفونت داشته باشید، اول باید درمان بشه. بعد از درمان دیگه از ژل استفاده کنید.