2777
2789
عنوان

خواهرا من چم شده

316 بازدید | 37 پست

من یه گذشته سخت داشتم زندونی شدن تو خونه ، پدر الکلی ، تعرض ، ترک تحصیل اجباری، خشونت روانی جنسی و گاها جسمی ...

الان اونقدر همه چی بده که نمیدونم چطور بگم الان ادامشو میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیشده

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

دوست نداری بری پیش روانشناس ؟

یا کسی که باهاش صحبت کنی من خودم برای دسترسم رفتم پیش روانشناس یا اگه دوست داری باهام صحبت کن 

الان ناراحتی ؟

برای رسیدن به بعضی چیز ها باید از چیز های دیگر گذشت ..

بعضیاخدانکنه یه چیزی یادبگیرن یه جمله ای کلمه ای حرفی سریع میکن پیش مشاوره نمیری فلان قرص رونمیخری فلان مریضی روداری خدانکنه یه جملع یادبگیرن 

باباجان مشاوره هم نمیتونه کاری کنه خودم پیش ۴نفرشون حرف زدم پول پول پول پولین

بخاطر تجربیاتم و کودکی سختی که داشتم 

اضطراب اجتماعی،افسردگی، عقده جلب توجه و پول، رویاپردازی ناسازگار، استرس و... دارم

که سعی میکردم کنترل کنم تا مادر پدرم با روانشناس موافقت کنن و اون درمانم کنه 

اما از دیروز حالم خیلی بده همش درمورد یه مرد پناه آوردن بهش رویاپردازی میکنم حالم خیلی بده انگار خودمو گم کردم مغزم داره سوت میکشه بدنم سست شده نمیدونم چه غلطی کنم😭😭

بعضیاخدانکنه یه چیزی یادبگیرن یه جمله ای کلمه ای حرفی سریع میکن پیش مشاوره نمیری فلان قرص رونمیخری ف ...

دقیقا همه نمیتونن برن مشاوره این بنده خدا با این وضع کی میخواد ببره مشاور اگه بابای درست حسابی داشت که اینارو نمیچشید

بعضیاخدانکنه یه چیزی یادبگیرن یه جمله ای کلمه ای حرفی سریع میکن پیش مشاوره نمیری فلان قرص رونمیخری ف ...

من مشکلم خیلی عمیقه خیلییی کاش میشد خودم درمانش کنم اما این کار یه متخصصه چون من خودمو گم کردم دیگه نمیتونم به هیچی فکر کنم مغزم هنگ کرده

دقیقا همه نمیتونن برن مشاوره این بنده خدا با این وضع کی میخواد ببره مشاور اگه بابای درست حسابی داشت ...

والابخداشورشودرارودن تامیای درددل کنی مشاورمشاور

باباهیچی بخدامث درددل کردن خوب نیس ادم سبک میشه ماک مشکلی ندارم بریم هم پیش مشاورفقط بایدبگیم خونواده شوهرچیکاراک نمیکنن مشاورچیکارکنه تهش میگه تحمل کن خداتومن پول میگیره ک ب حرفامون گوش بده تهش بگه تحمل کن 

مشاورم همین کارمارومیکنه گوش،میده منم زیادرفتم حتی خوب خوبشون فقط گوش میکنن ومشاوره بدرد نخور تازه گوش دادنشونم براپوله