2777
2789

من دبیرستانی هستم و معدلمم بیست شده و شاگرد اولم… پارسال یکی از همکلاسی هام میگفت دوست داره با من دوست باشه اما امسال با اینکه ما تابستون با هم دوست بودیم میگه تو به من آسیب زدی و به من دروغ گفتی !
رفته همه بچه هارو پر کرده که من آدم خرابیم و دروغگوعم…. به یکی از دوستام گفته و اونا الان کاملا علیه منن… من تو محیط مدرسه دیگه کسیو ندارم… واقعا هم نمیدونم چکارش کردم که بهم میگه من آسیب بهش زدم … و میگه خودش امسال بهم آسیب میزنه و انتقام میگیره…. من با چندتا صحبت کردم گفتن بهش محل ندم و خودمو بزنم به اون راه… منم کلا خودمو زدم به اون راه الانم بغل دستیمه اما یکی از دوستام که دیگه نیست برای اینکه لجمو دربیارن به بغل دستیم میگن قورباغه:/ منظورشونم من هستم

خودش با اینکه با من بده ولی وقتی یه روز تنها نشسته بودم اومد پیشم گفت خوبی:/

نمیدونم برای چی واقعا ولی از کسایی که توقع نداشتم دارم آسیب روحی میخورم و میترسم توی درسام افت کنم

مشخصه بهت حسادت میکنه عزیزمن

دور این آدمای سمی رو یه خط قرمز بکش و اصلا از اهدافت دور نشووووو

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوران راهنمایی که بودم ،همچین بلایی سر من آوردن  مدام رفتارام مرور میکردم که مگه چیکار کردم ...

دقیقا هی میشینم مرور میکنم قضیه پارسال چیه؟ چرا؟ کی ؟ کجا ؟ مگه من همچین آدمیم!؟ همشم میگه خودتو به اون راه نزن من بهش اعتماد کردم بعضی حقایق زندگیمو گفتم ولی الان پیشینه به بعضیا میگه و میگه من همه رو بهش دروغ گفتم!

اونم همین رو می خواد تورو بکش پایین تو هر چقدر می تونی فاصله بگیر برو بالا بدون این زمانه هیچ دوستی ...

نمیدونم همش به من میگه حسودم درحالی که اصلا به کسی توو مدرسه حسودی نکردم:؛)

همیشه بهم میگه تو بخاطر منفعت با من دوست شدی در صورتی که من قبل دوستی‌مون ازش متنفر بودم ولی چون اصر ...

اصن چرا میزاری یه آدمی که اصلا خودش خرابه این حرفو بهت بزنه؟ یکم خنده دار نیست حرفاش؟😂

ببین حرفم اصلا مسخره کردن نیست فقط قصدم راهنماییه

از من میشنوی این آدمای فاسد قصدشون خراب کردن شهرتت و بدجلوه دادنت جلوی بقیه هست، علتش هرچیزی میتونه باشه

در قدم اول کاملا باهاش سرد و خشک باش تا بفهمه چه کاری داره میکنه، بهش بگو این کسی که داره بهت صدمه میزنه خودتی!

در قدم دوم دیگه باید خودتو جلوی بقیه ثابت کنی، با بقیه مهربون و پایه باشی، مودب باشی و..

امیدوارم کمکی کرده باشم دوست خوبم🤍

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>
نمیدونم همش به من میگه حسودم درحالی که اصلا به کسی توو مدرسه حسودی نکردم:؛)

😂😂😂ببخشیدا ولی خندم گرفت از حرفش

چونکه یجورایی غيرمستقيم داره میگه داداش من حسودم

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>