هرکی هم گفت لاغری بگو اتفاقا من اینجوری دوست دارم!
اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
من خودم تو محلمون همه ۱۶دیگ ازدواج کرده بودن و ۱۹سالم بود فک کردم۴۰سالمه دیگ دیرشده و زود ازدواج کردم الانم دو سالع ازدواج کردم خیلیم پشیمونم چون بخاطر ی سری طرز فکرو حرفا درست تصمیم نگرفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گریه نکن حیف نیست به خاطر چهار تا آدم فضول گریه میکنی زمانی که قراره ازدواج کنی خودش میرسه خدا خودش حواسش بهت هست برو صورتت آب بزن مهم نباشه برات قوی باش به من هم میگفتن ولی من صبر کردم و اون جور که دوست داشتم ازدواج کردم همسرم دکتر دامپزشکه غصه نخور خدا آن شا الله یک همسر خوب اون جور که دوست داری نصیبت کنه
سلام برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی 💦💦💦💦 💦💦💦 💦💦💦💦 قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒 وزن هدف ۷۰ 🔒
بیشتر جو فامیله هستن کسایی ک 26 و 27 ازدواج میکنن ولی جو فامیله
جو فامیلا این بود همه زیر سی عروس شدن اما خب من بالای 30 سالم بود که عروس شدم...اصلا هم به فکر اینکه ازدواج کنم نبودم مادرم غصه میخورد اما من کلا بیخیالش بودم
کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
منکه دوس ندارم زود عروس شم ولی حرف مردم سنگین بودخیلی
حرف مردم ولش کن اهمیت نده اینقدر بگن تا خسته بشن اوه اینقدر از این حرف ها شنیدم یک گوش در کن یکی رو دروازه
سلام برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی 💦💦💦💦 💦💦💦 💦💦💦💦 قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒 وزن هدف ۷۰ 🔒