2777
2789

منم قدم ۱۶۰ عه وزنمم ۴۰ اینا

به نظرم بسیااار عالیه

شما که دیگه ماشالا قدت بلنده و وزنتم عالی

هرکی هم گفت لاغری بگو اتفاقا من اینجوری دوست دارم! 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
آخه قدم 175

خوبی الکی عیب رو خودت نزا

ازدواجم ب موقش خوبه

من خودم تو محلمون همه ۱۶دیگ ازدواج کرده بودن و ۱۹سالم بود فک کردم۴۰سالمه دیگ دیرشده و زود ازدواج کردم الانم دو سالع ازدواج کردم خیلیم پشیمونم چون بخاطر ی سری طرز فکرو حرفا درست تصمیم نگرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵سالمه ...میرم برا خودم پفک و بیسکوییت میخرم کلی خر کیف میشم ..اصلا نمی‌دونم ازدواج چی چیه &n ...

با من دوست میشی 😂😂😂😂😂

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

خوبی الکی عیب رو خودت نزا ازدواجم ب موقش خوبه من خودم تو محلمون همه ۱۶دیگ ازدواج کرده بودن و ۱۹سال ...

من نمیگم ک موقع ازدواج باید عاقل باشی الان من خیلی بی تجربه ام ولی خب امان امان از فامیل 

متاسفانه فرهنگ گو...جامعه باعث میشه که حس عقب موندگی بکنی...اینجا دختر 39 40 سالش مونده ازدواج نکرده شما تو 17 سالگی موندی؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
متاسفانه فرهنگ گو...جامعه باعث میشه که حس عقب موندگی بکنی...اینجا دختر 39 40 سالش مونده ازدواج نکرده ...

بیشتر جو فامیله هستن کسایی ک 26 و 27 ازدواج میکنن ولی جو فامیله 

باور میکنی از ساعت 4 بعد از ظهر دارم گریه میکنم 

گریه نکن حیف نیست به خاطر چهار تا آدم فضول گریه می‌کنی زمانی که قراره ازدواج کنی خودش میرسه خدا خودش حواسش بهت هست برو صورتت آب بزن مهم نباشه برات قوی باش به من هم میگفتن ولی من صبر کردم و اون جور که دوست داشتم ازدواج کردم همسرم دکتر دامپزشکه غصه نخور خدا آن شا الله یک همسر خوب اون جور که دوست داری نصیبت کنه

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
بیشتر جو فامیله هستن کسایی ک 26 و 27 ازدواج میکنن ولی جو فامیله 

جو فامیلا این بود همه زیر سی عروس شدن اما خب من بالای 30 سالم بود که عروس شدم...اصلا هم به فکر اینکه ازدواج کنم نبودم مادرم غصه میخورد اما من کلا بیخیالش بودم

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
گریه نکن حیف نیست به خاطر چهار تا آدم فضول گریه می‌کنی زمانی که قراره ازدواج کنی خودش میرسه خدا خودش ...

منکه دوس ندارم زود عروس شم ولی حرف مردم سنگین بودخیلی

منکه دوس ندارم زود عروس شم ولی حرف مردم سنگین بودخیلی

حرف مردم ولش کن  اهمیت نده اینقدر بگن تا خسته بشن اوه اینقدر از این حرف ها شنیدم یک گوش در کن یکی رو دروازه 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒