2777
2789

من تقریبا ی هفته اس مهریمو اجرا گزاشتم هنوز هیچ پیام و ابلاغیه ای برام نیومده چجوری باید از وضع پرونده ام مطلع شم..؟ تو سایت ثنا هم ک میرم ثبت نام کنم چون شماره ام ب اسم خودم نیس قبول نمیکنه ونمیشه ثبت نام کنم 

فقط ی پیام هس ک گفته مقتضی است نحوه وصول طلب خود را کتبا ب دفتر خانه پذیرش تقاضانامه اعلام کنید یعنی کجا برم ؟ چکار کنم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه از طريق اداره ثبت شعبه دوم (مهريه ) به اجرا گذاشتي بري اونجا راهنماييت ميكنن. 

اگه اموال داره شوهرت فكر كنم بايد بري اداره ثبت ببيني چياروتوقيف كردن و از دفاتر ازدواج و طلاق بايد نامه بزني به اداره ثبت و اموال رو مشخص كني از ليست توقيفيا چيارو ميخواي

ببين بري توي سايت اداره ثبت مهريه شهرتون كد مليتو كه بزني واست يه رمز ميفرسته به خطي كه توي ثنا ثبت نام كردي و وارد سايت ميشي همه چيو نوشته اونجا 

مال كدوم شهري؟

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

اره زدم پلاک ماشینش فقط ب اسمش بود گفتن هرجا ببینن توقیف میشه ولی الان هیچ خبری نشده

هزینت چه قدر شد ؟

وکیل گفت همون محضر باید توقیف کنی اموالو درسته ؟

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
من وکیل نگرفتم هزینه اجرای مهریه تقریبا ۳۰۰تومن شد

اصلا وکیل گرفتن اشتباه خیلی پول باید بدی بهش 

منم خودم می خوام کارامو بکنم 

چند ساله ازدواج کردی ؟ 

شوهرت کارش چیه ؟

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
اره زدم پلاک ماشینش فقط ب اسمش بود گفتن هرجا ببینن توقیف میشه ولی الان هیچ خبری نشده

ببين سريعااااا از من به تو نصيحت همين فردا برو كلانتري جاي خونشون اون جايي كه ميدوني ماشينش هست و ساعتايي كه رفت و امد داره مثلا ميخواد بره سر كار ، برو كلانتري محل بگو جريان چيه اگه ديدي ماشينش تو پاركينگه و مياد اون ساعتا بيرون ٢٠ دقيقه قبلش حدودا زنگ بزن ١١٠ بگو بياد لحظه اي كه مياد بيرون پليس جلوشو ميگيره

دير عمل كني ميره ماشينو قايم ميكنه 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦