2777
2789
عنوان

خانومای متاهل با چی شیو می کنید

561 بازدید | 45 پست

ببخشید می پرسم 

من میخواستم برای اون ناحیه برم لیزر ک فهمیدم از نظر شرعی لیزر و اپلاسیون اون قسمت توسط کس دیگه ای مشکل داره

حالا چه کنم که تیز تیزی نباشن

راه دیگه ای هست؟! 

تیغ یه روزه در میاد و تیز

اپلاسیون و لیزر هم که مشکل شرعی داره

به واجبی و... هم حساسم

خودمم نمیتونم با اپیلدی و وکس و موم بزنم چون دردش اصلا نمیتونم تحمل کنم🥲

حال چه کنم؟! 

خانومای متاهل شوهراتون رو تیز تیزی بودن اون قسمت حساس نیست

هر روز شیو می کنید؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 والا من نمیدونستم مشکل شرعی داره لیزر کردم راحت شدم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

من شنیده بودم پیش زن مسلمان انجام بشه مکروهه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

خب ژیلت برخلاف مو بکش دیگ تیز نیست 

والا شوهرمنکه هفته ای یبار دوبار نهایت میاد .... الانم ک باردارم هیچ اما اگ اینجور ک میگی شوهرت هرروز گیر میده ناچاری ژیلت بکشی

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
ليزر ميرم  خيلي ب اين مسائل اعتقادي ندارم  بهش ب عنوان جنبه درماني نگاه ميكنم😂 درمان پ ...

اخ اخ منم چقد دلم میخواد برم لیزر خیلی گشتم دنبال تبصره ای چیزی ولی متاسفانه پیدا نکردم🤣

هعی 

حیف که نمیتونم خودم گول بزنم🥲😂

😐 والا من نمیدونستم مشکل شرعی داره لیزر کردم راحت شدم

چچهچه خوب 😂

بدبختی منم برم میخوام همه جا رو برم الا اون ناحیه رو از اونور خودمم سختمه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.