2777
2789
عنوان

بچه ها خیانت رفیق و چجوری جواب بدم؟

200 بازدید | 13 پست

هرچی از من میدونسته تو خونه زندگیم دیده به یکی از دوستام ک رودروایسی داشتم باهاش گفته

اونم نیمده بگه به من , پیاما رو به نفر سوم که تو جریان نبوده  نشون داده گفته اینجوریه اینارو بهم گفته

نفرسوم به من گفت قسمم داد به اون دوتا نگم اما از دیروز اروم نمیشم میخام به جفتشون یه چیزی بگم تموم کنم رفاقتمو 

بنظرتون سکوت کنم یا برم چیزی بگم؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم هستن این مدل آدما😑😑 چقد بد 

اسی حق داری🥺

عرب کِی بُوَد الگوی چون منی... هر چه تبر زدی مرا زخم نشد ، جوانه شد 🌱... عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران: محکم ، کوبنده ، سرزمین کهن 🌞🦁
هستن هنوز :)دارم خفه میشم

من ک بودن کات میکردم کلا ، حتی بدون دعوا 

عرب کِی بُوَد الگوی چون منی... هر چه تبر زدی مرا زخم نشد ، جوانه شد 🌱... عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران: محکم ، کوبنده ، سرزمین کهن 🌞🦁
من ک بودن کات میکردم کلا ، حتی بدون دعوا 

فعلا بدون ک اطلاعی از کارشون داشته باشم دوماهه خود ب خود کات کردم

الان چن روزه فهمیدم چیکار کردن اتیش گرفتم و گرنه اصلا خبری ازشون نداشتم