2777
2789
عنوان

لاک بزنیم یا نه؟

168 بازدید | 14 پست

یکی از بچه ها یه تایپیک زد درمورد این موضوع که موقع وضولاک بزنیم یا نه که تایپیک تعطیل شد

میخوام نظر خودمو بگن که با مشورت با آدمهای مذهبی و غیر مذهبی بهش رسیدم

آدمهای مذهبی که میگم منظورم افرادیه که واقعا مذهبین نه آدمای خشکه مذهب که فقط چشم بسته از یه سریا اطاعت میکنن

این نظر شخصی منه

دوران پیامبر لاک که وجود نداشته پس اگر جرمی روی ناخن میبوده فقط میتونسته کثیفی باشه پس اومدن گفتن هچ جرمی نباد رو ناخن باشه چون اگر میگفتن کثیفی مردم نادان اون دوره هی چیزی ک حال نداشتن بشورن رو میگفتن کثیف نیس

اما حالا لاک باعث کثیفی نیس پس دلیلی هم برای پاک کردنش نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام به نظر شما، خیلی با نظرتون موافق نیستم. به نظر من شتر سواری دولادولا نمیشه. شما نهایت تو دوران قاعدگیتون میتونید با خیال راحت لاک بزنید و اگه نماز خونید در سایر روزها مجاز نیستید. این نظر شخصی منه. آدما همه مختارن. با احترام

اخه میگن آب باید به پوست و ناخن برسه، حتما علتی داره که علم هنوز بهش پی نبرده

عشقم گفتم دیگه دورانی که این فتوا داده شده هچ جرمی به جز کثیفی نمیتونسته رو ناخن باشه پس با توجه به عقل مردم اونموقع گفتن حتما باید آب به ناخن برسه

منم نظر تورا دارم و داشتم اما دل چرکین میشم

بعدم میگن مراجع تقلید برای همینن ک وقتی ب مرور خیلی چیزای جدید میاد اونا نظر بدن ک میگن باطله

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂
عشقم گفتم دیگه دورانی که این فتوا داده شده هچ جرمی به جز کثیفی نمیتونسته رو ناخن باشه پس با توجه به ...

گلم شما اگه تحصیلاتی تو این زمینه داری حرفتون قابل احترامه، اما به هر حال ما قانون خدارو نمیتونیم عوض کنیم، مگه اینکه خودمون مرجع تقلید باشیم 

گلم شما اگه تحصیلاتی تو این زمینه داری حرفتون قابل احترامه، اما به هر حال ما قانون خدارو نمیتونیم عو ...

من تحصیلات ندارم تو این زمینه اما چون برام مهم بود تحقیق کردم
مثالشم زدم
توی دین گفته با نامحرم 5 کلمه بیشتر حرف نزن
کدوم یکی از ما میتونیم بگیم من این کارو نمیکنم

منم نظر تورا دارم و داشتم اما دل چرکین میشم بعدم میگن مراجع تقلید برای همینن ک وقتی ب مرور خیلی چیز ...

الانم خیلی از مراجع تقلید میگن چون ناخن کاشته شده قابل پاک کردن نیس پس اشکال نداره
اما در کل مرجع تقلیدهایی که یه روز به خاطر مسائل سیاسی خوردن قند رو حروم میکنن بعد میگن حالا قندو فرو کنید تو چایی و غسلش بدید بعد بخورید که حلال بشه
یا مرجع تقلیدایی که میگفتن تو حموم دوش نزارید چون شیطان وارد بدنتون میشه رو میشه به حرفاشون استناد کرد؟
یا مثلا دیدن ویدئو حرام اعلام شد و هنوزم حلال نشده
مرجه تقلید هم انسانه و معصوم نیست