امروز صبح داشتم از کرمان میومدم سمت شهرمون منو مامانم و همسرم بودیم ، رسیدیم به ایست بازرسی ، همسرم کمربندایمنی نبسته بود ، یه سربازه اونجا بود ماشینو متوقف کرد و با لحن خیلی جدی به اقام گفت چون کمربند نبسته بودید جریمه میشید و آقام هی با خواهش و التماس بهش میگفت که من کمربند داشتم شما متوجه نشدی و سربازه هم گیر داده بود که نه بااااید جریمه شی در همین حین مامانم با یه حالت قلدری و خیلی عصبی و کلافه از ماشین پیاده شد و اومد سمت سربازه گفت : میخوایی جریمه کنی؟ برو جریمه کن ایقد گ*وه زیاااااادی نخور 🤣🤣🤣🤣 یهو سربازه رفت با مافوقش برگشت ، مافوقش گفت اقای فلانی به علت نبستن کمربند جریمه میشی و به دلیل توهین به مامور دولت ماشینتون میره پارکینگ 😂😂😂 یهو مامانم رنگش پرید با استرس گفت جناب سروان کی توهین کرده به مامور کی چی گفته؟ جناب سروان گفت: خانم محترم به مامور دولت به مامور قانون گفتی گ*وه زیاااادی نخور؟ 😒😒😒
یهو مامانم خیلی ریز و مجلسی خندید و گفت ،: ای باااااباااا جناب سروان اشتباه شنیده من که با مامور شما نبودم من به داماد خودم بودم بهش گفتم دوماد ایقد گوه زیااادی نخور بزار اقای سرباز جریمه ات کنه چون کمربند نبستی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣