2777
2789
عنوان

پااااره میشی از خنده 🤣🤣🤣

930 بازدید | 69 پست

امروز صبح داشتم از کرمان میومدم سمت شهرمون منو مامانم و همسرم بودیم ، رسیدیم به ایست بازرسی ، همسرم کمربندایمنی نبسته بود ، یه سربازه اونجا بود ماشینو متوقف کرد  و با لحن خیلی جدی به اقام گفت چون کمربند نبسته بودید جریمه میشید  و آقام هی با خواهش و التماس بهش میگفت که من کمربند داشتم شما متوجه نشدی و سربازه هم گیر داده بود که نه بااااید جریمه شی   در همین حین  مامانم  با یه حالت قلدری و خیلی عصبی و کلافه از ماشین پیاده شد و اومد سمت سربازه  گفت : میخوایی جریمه کنی؟ برو جریمه کن ایقد گ*وه زیاااااادی نخور 🤣🤣🤣🤣 یهو سربازه رفت  با مافوقش برگشت ، مافوقش گفت  اقای فلانی به علت نبستن کمربند جریمه میشی و به دلیل توهین به مامور دولت ماشینتون میره پارکینگ 😂😂😂 یهو مامانم  رنگش پرید  با استرس گفت  جناب سروان  کی توهین کرده به مامور کی چی گفته؟   جناب سروان گفت: خانم محترم به مامور دولت به مامور قانون گفتی  گ*وه زیاااادی نخور؟ 😒😒😒

یهو مامانم  خیلی ریز و مجلسی خندید و گفت ،:  ای باااااباااا جناب سروان  اشتباه شنیده من که با مامور شما نبودم من به داماد  خودم بودم  بهش گفتم  دوماد ایقد گوه زیااادی نخور بزار اقای سرباز جریمه ات کنه چون کمربند نبستی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریمه نشدین یا توقیف😆

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍