2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم ولی پریود بشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 27 پست
من روز ۱۳ رفتم سونوی واژینال ابعاد فولیکول گفت بهم چون فولیکول بالغ داشتم آمپول آزادسازی داد اگه پسر ...

جنسیت ک میگن از سمت پدر هس و ب‌بدن زن کاری نداره اصلا

اقدام کن هرچی خدا خواس چ دختر چ پسر 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
من فقط لگن دردم همین بابعضی شبا تهوع دارم 😂ان تی گفت دختره احتمالا

چقد خوب من تو ۴ماه ۸-۹کیلو کم کردم اینقد ک ویارررررهای وحشتناکی داشتم و البته الانم دارم هنوز اما از۱۰۰شده۶۰اینا مثلا

استراحت مطلقم هسم من فقط درحد سرویس پامیشم

هیچیم نمیخورم

منم گاهی‌استخون دشت کمرم درد های خیلییی خفیف وحس سوزن سوزن شدن میگیره میگن طبیعی هس داره لگن بزرگ میشه

شکمت هم در اومده

من چون تپلم خودم هنور خیلی مشخص نیس شکمم واینک بچمم تو پهلوی چپمه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب من تو ۴ماه ۸-۹کیلو کم کردم اینقد ک ویارررررهای وحشتناکی داشتم و البته الانم دارم هنوز اما از ...

توچندهفته ای؟؟من از دردلگن دیگه نمیتونم راه برم میوفتم🤦🤦🤦نی نی دختره پسر

شما کجا زندگی میکنید مشهد یه دکتر بود ب اسم اقای اریا منش واس زنان من رفتم پیش شون سال۹۸ ک خیلی مر ...

ن مشهد نیستیم وای عزیزم خدا یه نی نی ناز بهت میده 😍

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

ن مشهد نیستیم وای عزیزم خدا یه نی نی ناز بهت میده 😍

من باردارم الان خداروشکر درست لحظه ای ک دیگ بیخیال شدم و اصلا بهش فک نکردم گفتم خدابخواد بده میده نخوادم نمیده

ودکتر خون هم گفته بود حامله نشی ک باز تکرار میشه سقطتت چون دیابت هم داشتم مثک ولی نمیدونسم 

اما ازاونجایی ک قدرت خدا ازهمه ی قدرت حالا باتره خدا خواس وشد دعا کنید ک بسلامتی این نیمه مونده بگذره و بسلامتی سر موقع دنیابیاد سالم وسلامت

من روز ۱۳ رفتم سونوی واژینال ابعاد فولیکول گفت بهم چون فولیکول بالغ داشتم آمپول آزادسازی داد اگه پسر ...

اره ولا پسر میخام راستش .

باید حتما واژینال باشه ؟ شکمب نیست

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

من باردارم الان خداروشکر درست لحظه ای ک دیگ بیخیال شدم و اصلا بهش فک نکردم گفتم خدابخواد بده م ...

انشالله ب سلامتی دنیا میاد نی نی اقا پسره یا گل دختر 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

توچندهفته ای؟؟من از دردلگن دیگه نمیتونم راه برم میوفتم🤦🤦🤦نی نی دختره پسر

شکم بند استفاده کن و حتما طول سرویکس تو توی ان‌مالی چک کن

من ۱۹هفتم وبخاطر دردهام بهم شکم بندداد دکتر اونو میندم بهتره ب پشت ک نمیتونم بخوابم فقط ب شونه راست

بین پاهات یک بالشت کم قطر بزار و پشت کمرت اصلا ب پشت نخواب من چندبار تو خواب ب. پشت خوابیده بودم صب نمیتونسم پاشم از درد

شیاف پروژسترون نمیزاری؟شیاف‌میگن دردهارو کاهش میده خارجیش فک کنم