2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم ولی پریود بشم؟؟

397 بازدید | 27 پست

خانومایی که تجربه دارن میشه کمکم کنید

۲۵سالمه ۷ماهه اقدام کردم 

من این ماه لتروزول خوردم فولیکول ۲۳ و۲۳و ۱۶ و ۱۴ داشتم دکتر آمپول hcg داد تزریق کردم واسه آزادسازی تخمک

۳۶ساعت بعد اقدام کردم 

امروز موعدمه و پریود شدم

اولش امیددادم به خودم که واسه لانه گزینیه ولی خون غلیظ میاد

خیلی ناامید شدم

ینی خدانمیخواد بچه دار شم؟

وقتی همه چی خوبه چرا پس لقاح صورت نمیگیره؟؟ 

به نام او به یاداو برای او

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تخمدان پلی کیستیک ام و این ماه واسه اولین بار لترزول خوردم ۲۵ روزه پریود میشم 

بنظرت روز چند برم واسه سایز فولی سونو بدم ک اگه لازمه امپول بدن

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام عزیزم

ببین تاخدا نخواد برگی نمیفته از درخت

شاید ب صلاحت نبوده این ماه و خدا بهتر میدونه این رو

پس توکل ب خدا کن و بهش فک نکن اقدام داشته باش دکترتو برو ولی بدون اول و اخر خداهس ک باید برات بخواد

دید خیلیا ک اصلا امید ندارن ب بچه با کلی مشکل وحتی ای وی اف های ک جواب نگرفتن

بعداز یه مدت بدون هیچ چیزی بچه دار میشن؟!

فقط باید خدابخواد برات عزیزم توکل کن ب خدا و ازخدابخواه ک بچه بهت بده ن دکتر و دارو وفولیکوا خوب

اوناهم درسته ک شرط هس واس بارداری اما تو فقط بگو خدایا خودت بهم بده و ازته دل باتموم قلبت ازخدابخواه بهت میده در کمتربن زمان ممکن♥️

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
نه باردارنیسی دیگه منم قبلا سه دوره مصرف کردم نشدم ..ولش کردم رفتم باشگاه خودم طبیعی بی داروشدم

عزیزم‌شماچندهفته این

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

نزدیکانم بودن تا ماه ۳ پریود میشدن و نمیدونستن باردارن تا تکون خوردن بچه...

دو مورد از نزدیکان

زکیشون که داشت ماه ۵میرفت و فکر میکرد سرطان گرفته که شکمش بزرگ شده داماد داشت بنده خدا باردار شد😊

من تخمدان پلی کیستیک ام و این ماه واسه اولین بار لترزول خوردم ۲۵ روزه پریود میشم  بنظرت روز چن ...

شما کجا زندگی میکنید

مشهد یه دکتر بود ب اسم اقای اریا منش واس زنان

من رفتم پیش شون سال۹۸ ک خیلی مراجعه کننده داشتن حتی از عراق من خودم بودم ک دیدم اومدن

یه عمل سرپایی ب اسم هوادهی انجام میدادن واس خانم ها

ک دومرحله داشت اولین بار روز دوم عادت وبعدیش یادم نیس چندعادت بود اولیش ک اوکی دومی درد داشت ولی بدون بی حسی وبیهوشی اما قابل تحمل بود اونجورک نباشه نبود

من قبلش دکتر دیگ رفته بودم و بهم گف کلی کیست های ریز ریز داری ک همه جمع شدن دورهم از طریق سونو وازینال

پیش این اقا ک رفتم این عمل پیشنهاد دادن بهم

بعدش ک رفتم وانجام دادم همون موقع پریود ک بودم از مطب تا خونه دل درد شدم شدید جوری ک فک میکردم داره ازداخل شکمم کنده میشه یه چیزی

ب خونه ک رسیدم (ببخشید ها ک میگم حالت بد نشه امیدوارم واس فهمیدن کامل میگم)اندازه یک کف دست خون لخته وباقطر ازم دفع شد و بعدش در کمال ناباوری ک سونو رفتم گفتن اصلا کیستی نیس وپاکه رحم

حالا نمیدونم دیگ تاثیر عمل بود چی

من کار دیگ نکردم

بعدشم باردارشدم ک سقط شد ک گفتن اولین سقط طبیعی هس  وبعدشم بعداز یکسال دوباره سقط دوم شد ک کورتاژ کردم و بعدش فعمیدم از ازمایش ک دادم مشکل انعقاد خون دارم و خون لخته میشه بدنم

اما همه اینا‌ خواست خدابوده دیگ منم ب خواست خدا راضیم وباجون ودل میپذیرم حکمت و خواسته شو

من تخمدان پلی کیستیک ام و این ماه واسه اولین بار لترزول خوردم ۲۵ روزه پریود میشم  بنظرت روز چن ...

من روز ۱۳ رفتم سونوی واژینال ابعاد فولیکول گفت بهم چون فولیکول بالغ داشتم آمپول آزادسازی داد اگه پسرمیخوای ۳۶ساعت بعدازآمپول نزدیکی کن

به نام او به یاداو برای او