2777
2789
عنوان

اگر کسی از بارداری پوچ چیزی میدونه خواهرانه خواهش میکنم‌بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 22343 بازدید | 54 پست
یک ازمایشگاه رو انتخاب کن. روز اول تیتر بتا بگیر...بیست و چهار ساعت بعدش عددش هر چی باشه باید دو بر ...

امایشگاه اولی متاسفانه بسته بود منم بقیه مجبورم‌کردن برم جایی دیگه ازمایش بدم.

ن خداروشکر درد شدید و لکه بینی ندارم

دعا کنید برام بانو❤ان‌شالله خودتونم‌حاجت روا باشید 

ب دکترم‌زنگ‌زدم‌گفت طبیعیه نگران‌نباش  ولی اخه هیچ علائمی از حاملگی ندارم ن تهوع ن تکرر ادرار ...

ببین عزیزم تو هنوز اول بارداریته تکرر ادرار اواخر بارداری بدلیل بزرگ شدن شکمه تهوع هم اکثرا از هفت هشت هفته به بعده هنوز زوده اوایل فقط تیرکشیدن تخمدان و تغییر خلق و خو تو بعضی خانوما کافیه دلیل نمیشه که بارداری پوچ باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما میشه برا منم دعا کنید  ۳۹ هفتمه زایمان نمیکنم نمیخوام با امپول فشار زایمان کنم دعا کن ...

ان‌شالله بهتتترین ک آسون ترین زایمانو داشته باشی عزیزم 

ب دکترم‌زنگ‌زدم‌گفت طبیعیه نگران‌نباش  ولی اخه هیچ علائمی از حاملگی ندارم ن تهوع ن تکرر ادرار ...

ممنون گلم خدا تودلیتو حفظ کنه ایشالاه سالم بیاد بغلت سعی کن استرس نداشته باشی و بیشتر بخودت برسی گرمیجات هم نخوری جیگر و هویج و زعفرون و دارچین ضرر داره غذاهای کنسرو و حاضری هم همینطور

امایشگاه اولی متاسفانه بسته بود منم بقیه مجبورم‌کردن برم جایی دیگه ازمایش بدم. ن خداروشکر درد شدید ...

اخه رنج ازمایشگاه ها فرق میکنه....ان شاالله که خیره.فکرتو درگیر نکن .فقط یه ماه اول خییییلی ملاحظه کن.نزدیکی ممنوع.

ممنون عزیزم من بعدش بارداری سالمی داشتم خداروشکر الانم پسرم دو سالش هست.

برا شما هم به سلامتی طی میشه

ببین عزیزم تو هنوز اول بارداریته تکرر ادرار اواخر بارداری بدلیل بزرگ شدن شکمه تهوع هم اکثرا از هفت ه ...

درسته عزیزموحق باشماس

هم خلق و خوم متغیره هم تخمدان هام تیر میکشن

ممنونم‌ازت گلم دعا کنید همه چی خوب باشه برام❤

دقیقا موافقم منم یه مدت اینقدر در مورد سقط و اینا میخوندم که بارداری قبلی سرم اود

دقیقا دنیا قانون جذب انرژی منفی هاس من حتی به قناریمون که 3بار تخم گذاشت و هرسه بار جوجه هاش مردن شدید دلسوزی میکردم و گریه میکردم نگو اونم جذب کردم دقیقا 3بار سقط کردم