2777
2789
عنوان

اگر کسی از بارداری پوچ چیزی میدونه خواهرانه خواهش میکنم‌بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 22343 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی با فکرت جذب میکنی؟؟؟ من اولین حاملگیم که اصلا نمیدونستم پوچ چیه نشستم از سایتا معنی پوچ رو فه ...

بله درست میگید.واقعا این فکرا مثل خوره افتاده بجونم دست خودمم نیس اما دیگه بهش فکر نمیکنم.توکل بخدا شمام‌برام دعا کنید

بچه ها از همتون ممنونم‌ک‌جواب دادید ببخشید یکی‌یکی ریپلای نکردم پیاماتونو.ان شالله خدا بهترین هارو در مسیرتون قرار بده.برای سلامتی جنین منم دعا کنید 

❤❤❤❤

خانوما میشه برا منم دعا کنید  ۳۹ هفتمه زایمان نمیکنم نمیخوام با امپول فشار زایمان کنم دعا کن ...

انشاالله که صحیح و سلامت زایمان کنی موقع زایمان منم دعا کن منم ۲۸ هفته باردارم و استرس زایمان زودرس دارم 

چرا باید پوچ باشه تو هنوز اول راهی اگ از حالاش اینهمه استرس داشته باشی تاآخر بارداری چیزی ازت نمیمون ...

ب دکترم‌زنگ‌زدم‌گفت طبیعیه نگران‌نباش 

ولی اخه هیچ علائمی از حاملگی ندارم ن تهوع ن تکرر ادرار ن خواب آلودگی واسه همین استرس میگیرم 

البته اگه ب خانواده شوهرم‌نگفته بودم شاید بهتر بوداما حالا ک اونا میدونن خیلی بیشتر نگرانم

ممنونم‌از دلگرمیت بانوجان خدا حفظ کنه فرزندتو❤

میتونی یه سونو بری هر چند الان فقط ساک بارداری‌ دیده میشه  به نظر من وقتی روند بتا خوبه یعنی رش ...

خدا از دهنتون بشنوه تشکر میکنم عزیزم حاجت روا بشید همتون مرسی ک‌اومدید تاپیکم