نمیدونم ازکجا بگم،خرداد امسال عقدکردیم،قبلشم حدود۵ماه با شوهرم اشنا شدیم باعثشم مادرشوهرم بود،منو برا پسرش انتخاب کرد،شوهرم شکرخدا پسرخیلی خوبیه،حالا گاهی لج میکنه ولی درکل خوبه زندگیمو خیلی دوسدارم،مادرشوهرم دروغگوعه حتی درامد شوهرمو بمن دروغ گف اما من اونموقع نمیدونستم دروغ میگه و ازدواج کردم،حالا هم منوشوهرم خوبیم ولی این میگه باید جدابشین،ب شوهرم میگه یا منو انتخاب کن یا زنت وگرنه اسمتو از شناسنامه خط میزنم از ارث محروم،ب شوهرم میگه خونه زنت نرو،اما شوهرم میاد،خودشو صاحب زندگی ما میدونه ،ادامه رو مینویسم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو تایپک پروتز سینه کامنت شما رو خوندم که عمل کردین و راضی هستین .میشه اسم دکترتون رو بگین و اینکه چند سی سی پروتز گذاشتین .من خودم بزرگ دوس دارم ولی چون سینه هام به لیفت نیاز داره دکتر گف ۳۷۰ بزار افتاده نشه لیفتت
تو تایپک پروتز سینه کامنت شما رو خوندم که عمل کردین و راضی هستین .میشه اسم دکترتون رو بگین و اینکه چ ...
سلام عزیزم من سال۹۹ تیرماه عمل کردم خیلی زیاد راضیم.دکترم هادی زاده .تهران هست.من افتادگی نداشتم فقط کوچیک بود ک دکتر گف۴۰۰ سی سی خوبه منم ۴۰۰ گذاشتم.تو بدن من ب مرور جمع تر شد و طبیعی تر چون زیرعضله گذاش.هرکی منو میبینه تو باشگاه باورش نمیشه سینم عملی باشه خیلی طبیعی شده
یکی توی اشناهای ما همینطوری بود دختره زیر بار نرفت مادرشوهر کاری کرد جدا شدن زود واسه پسرش دوست دختر تویهمون دوران ردیف کرد نمی زاشت شوهره بره خونه بغل زنش بخوابه خلاصه طلاق گرفتن