2777
2789
عنوان

بچها میشه برای این مادرشوهری ک دارم راه حلی بدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 21 پست
خواهر اینو بگم ک اتیش میگیره،میخواذ کلا همه زیر سلطش باشن و هستن من زیربار نمیرم،خستم،باس برم پیش مش ...

به درک بذار اتیش بگیره جنگ اول به از صلح اخر
الان کوتاه بیای تا اخر بکن نکناش براهه
ولی حواست باشه همه اینارو با چاشنی لبخند بگو

ببین از چی هم خوشش میاد کادو به مناسبتای مختلف براش زیاد بگیر

میگع کارامو بکن کارای خونش من ب اندازه کار میکنم  حرف زور میزنه جوابشو میدم هیشکی جلوش واینمیس ...

چقدر پر توقع 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تایپک پروتز سینه کامنت شما رو خوندم که عمل کردین و راضی هستین .میشه اسم دکترتون رو بگین و اینکه چند سی سی پروتز گذاشتین .من خودم بزرگ دوس دارم ولی چون سینه هام به لیفت نیاز داره دکتر گف ۳۷۰ بزار افتاده نشه لیفتت

تو تایپک پروتز سینه کامنت شما رو خوندم که عمل کردین و راضی هستین .میشه اسم دکترتون رو بگین و اینکه چ ...

سلام عزیزم من سال۹۹ تیرماه عمل کردم خیلی زیاد راضیم.دکترم هادی زاده .تهران هست.من افتادگی نداشتم فقط کوچیک بود ک دکتر گف۴۰۰ سی سی خوبه منم ۴۰۰ گذاشتم.تو بدن من ب مرور جمع تر شد و طبیعی تر چون زیرعضله گذاش.هرکی منو میبینه تو باشگاه باورش نمیشه سینم عملی باشه خیلی طبیعی شده

ای آنکه کارش مهربانیست♥️

یکی توی اشناهای ما همینطوری بود دختره زیر بار نرفت مادرشوهر کاری کرد جدا شدن زود واسه پسرش دوست دختر تویهمون دوران ردیف کرد نمی زاشت شوهره بره خونه بغل زنش بخوابه خلاصه طلاق گرفتن