2777
2789
عنوان

بیاین بگین چه غلطی کنممم   

124 بازدید | 24 پست

سلام 

من دوازدهمم بعد دیروز زنگ فیزیکو پیچوندم با دوستم اومدیم خونه چون خود معلمه گف درس نمیده رفع اشکال میکنه 

بعد امروزم غایب شدم دوستمم غایب شد  مدرسه خیلی وقت میگیره ازمون 

ساعت 9 صبح زنگ زدن به بابام .. بابام گفته بیرونم شماره مامانمو دادن .. از شانس من گوشی مامانم سایلنت بوده 

به  مامان دوستم که زنگ زدن گفتن شنبه راش نمیدیم و دعوا راه انداخته مدیرمون .. دوستم میگه انقد دادو بیداد کرد سر مامانم که بنده خدا مامانش بغض کرده بوده 

منم خیلی ترسیدم دوباره زنگ بزنن رفتم شماره مدرسمونو تو گوشی بابم تولیست رد گذاشتم تو گوشی مامانمم مسدود کردم 

ینی چی میشهه؟   چیکار کنممم ای خداا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی راهمون نمیده؟  نه نمیخوام بفهمنن    

والا موقع ما که زنگ میزدن به خونه و میگفتن باید گواهی بیاری و ...الان رو نمیدونم 

ولی خب اگه خود اونا بگن به پدر و مادرت خیلی بدتر هست

به نظرم خودت راستشو بگی خیلی بهتر حداقل شنبه میگی پدر و مادرم درجریان هستن

مامان من منطقی نیس میکشتمم خیلی رو درسم حساسه تا یه ماه جنگ اعصاب دارم باهاش

خب تو که این شرایط رو داشتی و می‌دونستی چرا پیچوندی...حالا هم اگر میگی مادرت دعوات می‌کنه خب به پدرت بگو و با پدرت برو مدرسه گرچه فکر نکنم اتفاق خاصی بیفته

خدای من گواهی چیی    

مثلا مال ما اینطوری بود که فقط باید مریض میشدی که غیبتت موجه باشه گواهی پزشکی باید میبردیم یا پدر و مادر فرداش میرفتن امضا میکردن و موجه میکردن غیبت رو

ولی خب نگا نمیتونن راهت ندن اگه پدر و مادرت بدونن تهش از انضباط کم میکنن که از من دانشجو بشنو اصلا مهم نیست 

اینقدر خودتو عذاب نده دخترخوب

خودت زودتر بگی خیلی بهتر 

چون اونا بگن پدر و مادرت اعتمادشون رو نسبت بهت از دست میدن

بین پدر و مادرت ببین با کدوم اوکی تری و منطقی تر هست به اون بگو

خب تو که این شرایط رو داشتی و می‌دونستی چرا پیچوندی...حالا هم اگر میگی مادرت دعوات می‌کنه خب به پدرت ...

چون مدرسه وقت تلف کنیه 

بابامم مثه مامانمه

میگم بد نشه گذاشتم تو لیست ردو سیاه؟ نفهمن یوقت