2777
2789
عنوان

بیاین بگین چه غلطی کنممم   

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 24 پست
مثلا مال ما اینطوری بود که فقط باید مریض میشدی که غیبتت موجه باشه گواهی پزشکی باید میبردیم یا پدر و ...

وای چه دردسرایی داره یه غیبت ... ما دوازدهمیم نباید اینهمه سخت بگیرن من از خونه میام میرم تو کلاسای انلاین 

چون مدرسه وقت تلف کنیه  بابامم مثه مامانمه میگم بد نشه گذاشتم تو لیست ردو سیاه؟ نفهمن یوقت

نه دیگه گلم ما هم تا دو سال پیش شاگرد اول مدرسه بودیم حالا هم که دانشگاه میدونیم که اصلا وقت تلف کنی نیست....برو شماره ها رو از لیست سیاه در بیار و مرگ یبار شیون یبار بهشون بگو قرار نیست که اعدام بشی...در ضمن با یه تشر پدر و مادر هیچی نمیشه که شما می‌ترسی..ولی درسی میشه برات که دیگه مخفی نکنی چیزی رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه گلم ما هم تا دو سال پیش شاگرد اول مدرسه بودیم حالا هم که دانشگاه میدونیم که اصلا وقت تلف کنی ...

خب من تو کلاسای انلاین شرکت میکنمم 

وای نه   

میگم اونا نمیفهمن گذاشتمتو لیست سیاه؟

اگر چک کنن گوشیشونو متوجه میشن..مثلاً من قبلاً یه گوشی داشتم کسی شمارش تو لیست سیاه بود و بهم زنگ میزد یه تیک اعلان میومد برام که از لیست سیاه تماس داشتم ولی الان این گوشیا رو باید چک کنی تا بفهمی از لیست سیاه تماس داشتی یا نه..ولی خب اون طرف دیگه می‌فهمه که فرستادید لیست سیاه چون همش از اونور بوق اشغال میخوره

اگر چک کنن گوشیشونو متوجه میشن..مثلاً من قبلاً یه گوشی داشتم کسی شمارش تو لیست سیاه بود و بهم زنگ میزد یه تیک اعلان میومد برام که از لیست سیاه تماس داشتم ولی الان این گوشیا رو باید چک کنی تا بفهمی از لیست سیاه تماس داشتی یا نه..ولی خب اون طرف دیگه می‌فهمه که فرستادید لیست سیاه چون همش از اونور بوق اشغال میخوره