2777
2789
عنوان

فاز این زن داداش و درک نمی کنم

1412 بازدید | 79 پست

سلام دوستان من دادشم 15 ساله ازدواج کرده و یه بچه داره. بابام هم وضعش خوبه و کلی کمک مالی و غیر مالی بهشون می کنه. ماهی 10 تومن پول توجیبی تازه گوشت و مرغ و ماهی و وسایل زدگی و مسافرت و پوشاک (اون هم بهترین نوع) و جدا بهشون میده چون دادشم درآمدی نداره. ولی سر این قضیه زن داداشم همش دعوا راه میندازه و میگه دوست دارم دادشم خودش پول دربیاره و زندگی و بچرخونه نظر شما چیه؟ من خودم همچین زندگی و تو خواب نمی توانم ببینم. بنده خدا شوهرم از صبح تا شب داره می دوهه ولی هشتمون گرو نهمونه.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.