2777
2789
عنوان

بی‌حالی سر صبح

942 بازدید | 32 پست

سلام شما از خواب پا میشین با بی‌حالی و خستگی بیدار میشین یا سرحالین‌.من خیلی خیلی ضعف دارم.خستم.انگار کل شب کار کردم.از این حالتم خسته شدم.امروز بیدار شدم گفتم تا کی این وضعیت ادامه داره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره شب چطور خوابیده باشی

در چه دوره سنی باشی

غذا چیا خوردی شب

و بعد اگه اینا اکی بودن خب مسایل دیگه مطرحه

مثه اختلالات خواب 

مثلا در این اختلالات ممکنه شب تا صبح آدم بیش از ۲۰۰ بار بیدار بشه البته خودش متوجه نمیشه اما مغز بیداره و این باعث خستگی اول صبح میشه و یه سری عوامل دیگه‌هم‌هست

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست