2777
2789
عنوان

بی‌حالی سر صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 32 پست
بله فکر میکنم کسی شبانه از ما کار میکشه بار بلند کنیم مثلا 

اره من از خاب بیدار میشم انگار خسته ترم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دوره طولانی اینجوری بودم سیر نمی‌شدم از خواب ، اولین چیز اینه بدونی تو تنها نیستی که این مشکلو داشتی فکرنکن تنبلی خوابالویی هی بخوای خودتو سرزنش کنی ، به اینکه چی‌میخوری قبل خواب ، چه فکرایی میکنی ، و حتی چطوری میخوابی خیلی دقت کن ، قطعا تاثیر گذاره

منم یه دوره طولانی اینجوری بودم سیر نمی‌شدم از خواب ، اولین چیز اینه بدونی تو تنها نیستی که این مشکل ...

من آرزوی مرگ میکنم.چون زندگیم شده خواب.ناراحتم زیاد

از خواب پا میشین حالت قبل رو ندارین؟بهتر شدین؟عرق چی داد؟

من تازه درمانو شروع کردم نسبت به قبل تواین ۲هفته بهترم عرقی نیست داروهای گیاهی ترکیب شده است نسبت به مزاجتون دارو میده

من آرزوی مرگ میکنم.چون زندگیم شده خواب.ناراحتم زیاد

اصلا چنین فکری نکن عزیزدلم ، من از تو بدتر بودم ، باور کن اولین قدم اینه، خودتو سرزنش نکن، و هی نذار تو دلت بگی تو که قولات قول نیست بازم نمیتونی زود بیدار شی تو تنبلی تو خوابالویی تو افسرده ای.... اینارو میگم چون مطمئنم به خودت میگی. منم میگفتم 

چطوری کم کردین این حالت رو؟

من شبا یه ساعت مونده به خوابم خودمو از تنش و گوشی دور میکنم ، لباس خواب می‌پوشم موهامو میبافم ، کرم میزنم ،آهنگ ملایم میذارم، گاهی شمع روشن میکنم ، یه لیوان آب و گلاب هم میذارم کنارم در نهایتم کارای فردامو یادداشت میکنم، مثلا باید سبزی بخرم ، لباس بشورم، کمدمو جمع کنم، همین کارهای روزمره عادی ، می‌خوام بگم برای زمان خوابت ارزش قائل شو ،فکرکن داری کار مهمی انجام میدی ، اجازه نده قبل خواب هر فکری به ذهنت بیاد خیلی روی کیفیت خوابت اثر داره عزیزدلم

من گوشی میگیرم دستم تا خوابم ببره

خیلی بده ، نمیگم به این زودی میتونی کمش کنی اما در طی زمان حتما میتونی ترک‌ کنی این عادتو، بخدا چیزایی که برات گفتم رو یه دوست دیگم انجام داد خیلی حالش بهتره صبحا