2777
2789
عنوان

ترو خدا به دادم برسید

309 بازدید | 21 پست

من الان چند روزی هست معده درد شدیدی دارم و استفراغ هم میکنم 

خالم خیلی بد هست الان نمیدونم چیکار کنم 

به نظرتون چه مریضی دارم؟

رفتم دکتر آمپول زدم برام آزمایش نوشته انجام بدم ولی هنوز انجام ندادم 

ترو خدا به دادم برسید

گلم غير پزشك كسي كاري ازش بر نمياد 

روش گياهي هم امتحان نكن ،چون هنوز نميدوني از چيه

ممكنه بدتر بشه

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معده درد اکثرا عصبی هس عصبی نشدین استرس نداشتین

استرس که خیلی زیاد دارم 

ولی دیگه دارم دیوونه میشم 

حالم خیلی خیلی بد هست 

نمیتونم به زندگیم برسم 

مشکل این هست کسی هم باور نمیکنه

اصلا خواب ندارم

یا فشار عصبی زیادی روته ،یا معدت میکروبی شده،اگه اولی نیست واسه دومی دکتر دارو میده زود خوب میشی&nbs ...

استرس دارم ولی این استفراغ ها و معده درد ها خیلی مشکوک هست 

دارم میمیرم 

چیکار کنم حرفمو باور کنند؟

استرس دارم ولی این استفراغ ها و معده درد ها خیلی مشکوک هست  دارم میمیرم  چیکار کنم حرفمو ...

باور ک میکنن برا چی نکنن،برو پیش متخصص دردت رو بگی لازم باشه آزمایش هم میگیره و دارو میده ،بهرحال راحت تر از درد کشیدنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
باور ک میکنن برا چی نکنن،برو پیش متخصص دردت رو بگی لازم باشه آزمایش هم میگیره و دارو میده ،بهرحال را ...

رگفتم دکتر ولی دکتر عمومی 

باور نمی کنن که ترو خدا بگید چیکار کنم تا خوب بشم؟

این دکتر ها اصلا انگار هیچی بلد نیستن 

هیچکس بهم اهمیت نمیده میگم حالم بده باور نمیکنن