2777
2789
عنوان

بهترين كلينيك كاشت ابرو

7249 بازدید | 35 پست

توروخدا اگ  خودت يا اطرافيانت كاشت ابرو انجام داديد

تجربتونو بگيد و يك كلينيك خوب  معرفي كنيد

مهمترين چيز برام خواب ابرو و طبيعي بودنشه

منم دنبالشم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما  تو تحقيقاتت ب جايي نرسيدي  من عمه هام و  دوستم انجام  دادن  

تو تهران کار رنسانس و چهره شو رو دیدم خوب بود،خواب و تراکمش هم اوکی بود

اما خودم تردید دارم کاشت کنم یا نه

نگرانم قیافم اخمو شه،بهم نیاد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
دخترخاله شوهرم ایران نوین تو سعادت آباد رفت خیلی خوب شده بود و راضی بود

عزیزم چندوقته کاشته؟تراکمش چطوره؟

عزیزم چندوقته کاشته؟تراکمش چطوره؟

شیش ماهی میشه تراکم خوب اصلا طبیعی بود کلا تا نگه نفهمیدیم

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺
من کاشت کردم نزدیک س ماهه از بغل وحشتناکه سیخ سیخی از روبرو اوکی هست 😂😂😂😂 دیگه کاریشم نمیتونم ک ...

عزیزم فاز ریزشو رد کردی؟تراکمش طبیعیه یا پر؟اگه دوس داشتی یه عکس از ابروهات بده لطفا