2777
2789
عنوان

بهترين كلينيك كاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 7384 بازدید | 35 پست

اگه می خواید بهترین کلینیک کاشت ابرو سعادت آباد رو پیدا کنید من کلینیک شارمین رو پیشنهاد می دم چون خودم و چند از دوستام اونجا کاشت کردیم و نتیجه عالی گرفتیم یکی از دوستام که اولین نفر رفت واسه کاشت ابرو خیلی تحقیق کرده بودش و از مراجعه کننده هاشون پرس و جو کرده بود همه از کاشت ابروشون راضی بودن خودش انجام داد و به ما هم معرفی کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابروهامو خیلی سال پیش تاتو کرده بودم و کمرنگ شده بود به زور مداد ابرو یکم پر رنگش میکردم تا یکم بهتر دیده بشه تا اینکه رفتم پیش دکتر زمانی نیا کاشت ابرو انجام دادم 7 ماه پیش و خیلی راضیم خیلی ابرو توی زیبایی چهرم تاثیر گذاشته 

من پیش دکتر زمانی نیا کاشت ابرو انجام دادم پارسال، خیلی ظریف و طبیعی شده کلینیکشون روبروی پاساژ کوروشه اتوبان ستاری. حتما مشاوره برو عزیزم خودشون خیلی با حوصله توضیح می دن و کار کاشتم خودشون 0 تا 100 انجام می دن 

عزیزم من خیلی از کلینیک ها رفتم نشستم ببینم نظر مراجعین کاشت ابرو چیه، کلینیک مهرافروز تقریبا تمام مراجعین برای همه خدماتشون راضی بودن

خودمم که کاشت انجام دادم حدود 9 ماهه راضیم

به نظرم برو پیششون مشاوره. باید چندجا بری مشاوره تا بتونی تصمیم درست بگیری