2777
2789
عنوان

بهترين كلينيك كاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 7384 بازدید | 35 پست
شیش ماهی میشه تراکم خوب اصلا طبیعی بود کلا تا نگه نفهمیدیم

ابروهای قبلش کم بود؟نگرانم بهم نیاد یا اخمو بشم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خوب حالا چيكار ميكني؟

هر چی باشه خیییییلی بهتر از قبلشع فقط تند تند باید کوتاشون کنم 

وااای راحت شدم از مداد ابرو کشیدین آخیششششش

فقط مراحل کاشت خیلی درد داشت الخصوص پوست سرتو میکنن 😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما 😁😁😁فقط من اون دوستمون نگی جای خط ....

😅😅😅😅😅نه عزیزم،همه میگن بعد یکسال جا میوفته خوابش درست میشه،جنس موهات چیه؟تارهاش نازکه یا ضخیم؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
کلینیک رز اگه تبلیغات محسوب نشع 😕

مشخصه چشات درشت و خوشگله،کاشت ابرو بهت میاد

بعضی جاهاش ریخته  که کاشت کار گف اگه در نیومد بیا برات تار مویی کار میکنم ولی من هنو گزاشتم ی سال بعد که ببینم اصلا شکل نهایش چجوری میشع ولی در کل بخام بگم راضی بودم و اگه دوباره برمیگشتم عقب همین کارو انجام میدادم چون خسته شده بودم انواع مداد از هر رنگ ماژیک ابرو اکوا والا دیگه 😉