2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شرم خیانت و فوت شوهر و فقر اینطور شده 

دیگه نمیتونه ارایش کنه 🤣

الهه معبد نیست چون به جرم خیانت دیگه بانوی دوم مصر نیست و خیلی چیزای دیگه 

یوسف هم کاملا به قصد بی مهری سراغی ازشون نگرفت حتی به دیدار پوتیفار بیمار هم نرفت 

یا به قصد انتقام از برادرانش فعلا میخواد پیشرفت کنه الکی بهانه میاره واسه دیدار خانواده اش 

تاریخه دیگه دستکاری میشه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خودش خودش رو داغون کرد و مسخره خاص و عام کرد وگرنه همه چیز داشت به یوسف هیچ نیازی نداشت

دست خودش نبود غمش براش خیلی بزرگ بود بقیه هم یوسف دیده بودن ولی مثل زلیخا نشدن

خودش خودش رو داغون کرد و مسخره خاص و عام کرد وگرنه همه چیز داشت به یوسف هیچ نیازی نداشت

چه جور هم خیانت و هوسبازیشو عشق به نبی توجیه میکنن 😉

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
دست خودش نبود غمش براش خیلی بزرگ بود بقیه هم یوسف دیده بودن ولی مثل زلیخا نشدن

دیگه یه جاهایی آدم باید راه عقل رو پیش بگیره وقتی میبینه دلش داره به قهقرا میبردش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
از شرم خیانت و فوت شوهر و فقر اینطور شده دیگه نمیتونه ارایش کنه 🤣الهه معبد نیست چون به جرم خیانت دی ...

یوسف اجازه نداره پدرشو ببینه چند بار خواسته پیک حق جلوشو گرفته

چه جور هم خیانت و هوسبازیشو عشق به نبی توجیه میکنن 😉

دست خودش که نیست کار پروردگاره. وگرنه یعنی یک انسان اینقدر می‌تونه در عشق یه نفر پیر و بیمار بشه 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن