2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما کلا خانوادگی اعتقاد داریم چون همیشه نتیجه داده 

یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روی                                          یادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔                              چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
من حس میکنم هرچی تلاش میکنم بینتیجه میشه

خوب سرکتاب باز کن ببین چی میگه البته ی جایی برو ک واقعا درست باشه از این چرت و پرتا نباشه

یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روی                                          یادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔                              چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
شما پیش شخص خاصی میرید؟؟؟ کارش درسته ؟؟

من ک نگرفتم اما فامیلامون میگیرن نتیجه داده مثلا قرآن اینا داده خوندن مشکلشون حل شده

من به مطلب خوندم نوشته بود گناهه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

قبل اینکه بیام سایت فک میکردم این چیزا مال همون زمان قاجار نگو هنوز ادامه داره😑

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

مادر من۴سال پیش برای سرکتاب به یگی مراجعه کرده بود ک اون گفته بود سرکتاب گناهه ومشکلتو بگو مادرم فک کرده بود طرف حالیش نیست یه دعا گرفته بود برگشته بود بعد یه هفته مشکل حل شد به چندین نفر تاالان ک لازم داشتن ادرس دادیم رفتن پیشش راضی بودن از اونجا بود ک فمیدم سرکتاب گناهه واقعا چون اونا ک سرکتاب میگیرن با اجنه کافر درارتباطن این اجنه ها اگ وارد زندگی کسی بشن هزاران مشکل باخودشون میارن

خوب سرکتاب باز کن ببین چی میگه البته ی جایی برو ک واقعا درست باشه از این چرت و پرتا نباشه

سر کتاب چیه؟ 

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰