2777
2789
مبارکه عزیزم  چند سال فاصله دارن کوچولوهات؟اولی دختره؟ رژیم گرفتی برای پسر،؟

اره دختره 

و دومی پسر

من س ماه قرص خوردم و رژیم بودیم

بعدش ک یبار اقدام کردم حامله نشدم دیگ بیخیال شدم تا سه ماه 

بعدش ناخواسته باردار شدم رژیم قرص اینام مصرف نمیکردم

به زور به کارام میرسم

من هنوز نرفتم. اما استرسش رو دارم. میدونم کارم خیلی سخو میشه. امروز دختر بزرگم درس داشت و باید میپرسیدم. کوچیکه اذیت میکرد،غذا نداشتیم،ظرفها از صبح جمع شده بود شستم....شوهرمم امده میگه فلان کار رو چرا انجام ندادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز نرفتم. اما استرسش رو دارم. میدونم کارم خیلی سخو میشه. امروز دختر بزرگم درس داشت و باید میپرس ...

سخته ولی خیلی نیاز داشتم

رفتم سرکار

مردابایدهمکاری کنن

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
اره دختره  و دومی پسر من س ماه قرص خوردم و رژیم بودیم بعدش ک یبار اقدام کردم حامله نشدم ...

چه جالب پس قبلش دوست داشتی بارداریت پسر باشه

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

من دوتا بچه دارم.اولی پیش دبستانی دومی یک سال و نیم. ولی همیشه مرتبم. تازه خودم تو خونه اپیلاسیون میکنم. صورتمو خودم اصلاح میکنم.ابروهامو خودم رنگ میکنم.آرایش ک تقریبا هر شب قبل اینک شوهرم بیاد میکنم.زود ب زود خرید میکنم از لباس و عطر و لوازم آرایش و....

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
به سلامتی انشالله پس چیکار کردی پسر شد میشه راهنماییم کنی

والا کار خاصی نکردم، خدا داده، اگر خیلی حساسی میتونی کیت تخمک گذاری بگیری و هر وقت دو تا خط پرنگ و همرنگ بودن اقدام کنی

بچه چندمتو میخوای اقدام کنی

والا کار خاصی نکردم، خدا داده، اگر خیلی حساسی میتونی کیت تخمک گذاری بگیری و هر وقت دو تا خط پرنگ و ه ...

دوم فعلا هنوز دکتر و اینا نرفتم میگفتم عید اقدام کنیم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
والا کار خاصی نکردم، خدا داده، اگر خیلی حساسی میتونی کیت تخمک گذاری بگیری و هر وقت دو تا خط پرنگ و ه ...

خداحفظ کنه هر جفتشون رو

دختر داری که پسر میخوای بچه اولت چند سالشه انشاله خدا برای شماروهم حفظ کنه

اره عزیزم دخترم ۵سالشه دوست دارم هر جفتشون رو داشته باشم