2777
2789

من امروز رفتم ارایشگاه برای ابرو. چند روز دیگه وقت ناخن دارم. امروز دخترم توی بغلم خوابید و کارمو انجام دادم.

اما برای ناخن نمیشه باباش کمک میکنه .نیم ساعته سر ظهر یا ساعت ۹ صبح وقت میگیرم که همسرم بتونه

اسی جون بارداری؟

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته ب خودمون میرسیم؟ 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

دومی رو

مبارکه

جنسیت اولی چیه؟

چند سال فاصله دارن؟

رژیم گرفتی که بچه تون پسر بشه؟

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

ازخوابم میزنم مثلا صبح زود میرم حموم.بچه هامو میزارم پیش مامانم میرم آرایشگاه.هردوتاشونو باهم میبرم حموم اگه خاستیم جایی بریم بعدش غذاشونو میدم میخوابونمشون بعدش خودمو حاضر میکنم آرایش و لباس اینا.اوناهم همیشه باهم لباس ست تنشون میکنم و همه جاااا مرتبیم🌺

من ک اصلا نمیتونم فقط بیرون رفتنی یکم ریمل و پودر میزنم زیر چشمم با لباس هرچی دم دستم بیاد

هرچیزی دم دستته نپوش.

از قبل لباس راحت که با بچه بشه پوشید رو ست کن و کنار هم بذار. هر وقت میری بیرون یکی از همون ست ها رو بپوش

اره گلم

مبارکه عزیزم 

چند سال فاصله دارن کوچولوهات؟اولی دختره؟

رژیم گرفتی برای پسر،؟

هرچیزی دم دستته نپوش. از قبل لباس راحت که با بچه بشه پوشید رو ست کن و کنار هم بذار. هر وقت میری بیر ...

اره اینم هست الان ک‌‌‌ باردارم بعدشم ک‌میدونم با دوتا نمیشه

اولی دختر، بدنیا بیاد فاصله شون 4 سال و چهار ماه میشه نه، رژیم نگرفتم

به سلامتی انشالله پس چیکار کردی پسر شد میشه راهنماییم کنی