2777
2789

امروز مثل همه ي روزا اومدم از خونه برم بيرون يه سري خريد جزئي انجام بدم،تا من برسم به اسانسور ديدم اسانسور طبقه ي مارو رد كرد رفت پايين 

منم دكمه ي اسانسور رو زدم كه بعدش بياد بالا،سوار اسانسور شدم طبقه ي اولو كه رد كردم يهو صداي اسانسور قطع شد و صداي سنگ و كلوخ مي اومد انگار زلزله شده هرطبقه اسانسور از زير پام  خالي ميشد و مي افتاد طبقه ي بعدي با صداي وحشتناك سقف اسانسورم كج شد البته خيلي جزئي و داخلي گرد وخاك و بوي خاك

خلاصه از طبقه ي پنج سقوط كردم بين دو  و سه يا سه و يك موندم 

همسايه ها از صداي وحشتناك كه مي افتاد  ريخته بور بيرون و با من از بيرون حرف ميزنم نترسم

منم كه حالم افتضاح بود،خلاصه با بدبختي و زنگ زدن به پست مهندسي اومدن و نجاتم دادن

تو اين بين دوتا چيزو فهميدم

يك اينكه خدا خيلي هوامو داره

دوم اينكه عجب همسايه هاي خوبي گرم اومده(دوهفته اس اومدم اينجا)

شماها همچنين تجربه اي داشتين ؟؟

ويولنيست🎻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با ماشین ته دره رفتم طوری نشد

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من با احیا برگشتم هفت روزم کما بودم

چرا ایست قلب کرده بودید؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

استارتر فوبیای اسانسور دارم با خوندن تاپیکت بدتر ترسیدم

اون لحظه خيلي وحشتناكه 

خیلی خیلی تنها لحظه ای ک حس میکنی فقط خودتی وخدا

من اونلحظه خدا رو بیشتر حس کردم

[QUOTE=260186741]استارتر فوبیای اسانسور دارم با خوندن تاپیکت بدتر ترسیدم[/QUOTE]

اشاللله هيچ وقت براتون پيش نياد 

ولي خودم الان اينجور شدم بخاطر حال بد اون لحظه ام

اگه همسايه ها نبودن و دلداريم نميدادن اشهدمو ميخوندم 

ويولنيست🎻
نه گلم گاز گرفتگی...

وای خداروشکر الان بهترید

شاید باورش سخت باشه اما فوبیای اسانسور دارم 

یعنی مسافرت ک میرم تو هتل زهر مارم میشه نفسم میگیره شرشر عرق میریزم دیگه انگار روحم داره میره حس میکنم زیر پام خالی میشه همیشه با پله رفت امد میکنم حتی اگر ۱۰۰تا باشه )

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

نه گلم گاز گرفتگی...

روحت از بدنت جدا شد چیزی از اون دنیا ندیدی؟

چون با احیا برگشتید یعنی یمدت فوت شده بودید