2777
2789
عنوان

چی بپوشم؟

173 بازدید | 18 پست

جشن عقد دخترخاله شوهرمه

رابطمونم زیادباهاشون

حالا من موهام کوتاه یعنی خرد کوتاه حتی به گردنمم نمیرسه

نمیدونم کت شلوار بپوشم یا پیراهن بلند ساده یا پیراهن کوتاه با ساپورت؟

خودم فکر میکنم  پیراهن کوتاه با ساپورت بهتره ولی نمیدونم دیگه خز نشده باشه؟ نسبتا به روز لباس میپوشن اونا

اخه از اول کرونا من تو هیچ مراسمی شرکت نکردم 

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

اینایی که لباس یکم بلند و چین چینی تا زانو میپوشن با موی کوتاه خیلی جذاب میشن کفش پاشنه دارم بپوش با یه ساپورت

کت نپوش شکل مردا میشی

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی اورال قیمت پایین بگیر  دیگه کسی  پیرهن با ساپورت نمیپوشع

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
چون موهات کوتاهه کت و شلوار قشنگه

اخه تو تالار 

به نظرتون کت شلوار خوبه؟

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

ممنون میخاستم همینو بدونم که کسی میپوسه یا نه

به سنم نمیاد😁

خوب کت شلوار با موی کوتاه که میشی شکل ترامپ    

مگه گفتم بلوندم😁😁😁

خوب کت شلوار با موی کوتاه که میشی شکل ترامپ    

اونقدرام پیر نیستما😁😁😁😁 بی بی فیسم دلمم جوونه شما ۲۷ حساب کن😁

به سنم نمیاد😁

منم تقریبا همسن توام ۳۵ سالمه

یه سارافان کوتاه تا زانو با یه کت جذاب روش و ساپورت هم شیک میشه

من برا جشن خواهر شوهر پوشیدم همه صحبتشو میکردن

کتم یه رنگ دیگه بود با سارافان زیرش مشکی

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

اونقدرام پیر نیستما😁😁😁😁 بی بی فیسم دلمم جوونه شما ۲۷ حساب کن😁

وا 😐😂اورال ب سن ۲۷ نمیاد  

میتونی از این شلوار پارچه ایی گشاد مشکیا بخرین با ی پیرهن سفید خوشگل موهاتونم ی سشوار بزنین با ی گل سر خیلی شیک میشه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره