2777
2789
عنوان

چطور انتخاب رشته کنم🙂

214 بازدید | 47 پست

لطفا هر چیزی میدونید راجبش که مهمه و نباید اشتباه کنم بهم بگید مثل اینکه دارید برای خواهرتون انتخاب رشته میکنید هزینه انتخاب رشته رو ندارم🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای هستی چه رتبه ای چه منطقه ای

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

تو انتخابت ۳۰ تا رویایی بزن(اونایی که احتمالش خیلی کم یا حتی صفره که قبول بشی)۷۰ ۸۰ تا خوشبینانه و ۴۰ ۵۰ تا قطعی

اگر میخوای تعهدی بزنی حواست به شرایطی که کنار هر کد رشته نوشته باشه

برو دفترچه انتخاب رشته رو باز کن

ببین واسه هر استان و هر دانشگاه و رشته توضیحات داره و کد

یه دفتر خودکار بیار کد های مورد نیازتو یاداشت کن 

شهر و رشته هایی ک دوست داری به ترتیب علاقه ات تو سایت وارد کن

۱۵۰ تا انتخاب داری

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
تجربی ۲۰هزار منطقه۲

اول هر هر چیز بگم من ریاضی ۴۰۳ بودم منتها دوستان زیادن تجربی داشتم دوم شما پیرای نزدیکترین شهر بزرگ که بومیش محسوب میشید رو میارید 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

مامایی میخوام از چن نفر پرسیدم گفتن رتبت لب مرزیه ولی. امید هسترفتم نگاه کردم آخرین رتبه مجاز روزانه ...

میاری

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
تجربی ۲۰هزار منطقه۲

اول اینکه خسته نباشی خداقوت میگم بهت

بعدش اینکه این رتبه صددرصد بهداشت عمومی دولتی شهر یاسوج رو میاره 

اگه غیر دولتی میخوای بری هم‌میتونس پرستاری شهرای نزدیکت رو بزنی

ولی بهداشت نسبت به پرستاری اوکی تر و بهتره 

شیمی محض هم میتونی بزنی دولتی

میخوای دولتی بری یا غیر دولتی

منم ندارم خودم میکنم 🙂چ کنم بلدم نیستم

تونیتی وارد سایت بشی؟

من نمیتونم معدلم رو ویرایش کنم هرچی عدد میزارم صفر مینویسه نمیدونم چیکارش کنمم

کافی نتی معدلمو۱۸نوشته نمیدونم چجوری ویرایش بزنم🥲🥲🥲

مامایی میخوام از چن نفر پرسیدم گفتن رتبت لب مرزیه ولی. امید هسترفتم نگاه کردم آخرین رتبه مجاز روزانه ...

مامایی خیلی سخت بتونی بیاری من پارسال با رتبه ۱۹۰۰۰ مامایی یه نقطه دور و تیپ سه زدم نیاوردم