2777
2789
عنوان

به نظرتون من حق ناراحت شدن دارم

109 بازدید | 13 پست

دیدم مادرم از صبح که بیدار میشه زود به خواهر و برادرم زنگ میزنه 

هر رووووز

به خواهرم که روزی ده دفعه زنگ میزنه بدون مبالغه

به من نه 

یعنی تا من زنگ نزنم اون نمیزنه.... امروز میخواستم نزنم دلم طاقت نیاورد 

ساعت ۵ تماس گرفتم از عمدی هم پرسیدم از اون دوتا خبر داری، میخواستم ببینم باهاشون صحبت کرده یا نه 

دیدم آره 

واقعا ناراحت میشم 

خیلی حساسم؟ 

والا بدی هم در حقش نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارم

فکر کردم شاید یدونه داداش داری بخاطر همین ب اون یجور دیگه علاقه داره 

و خواهرت هم احتمالا بچه اوله 

درسته نباید فرقی بین بچه ها باشه ولی واقعا هست

همه آدما هم همینطورن

ناراحت نباش مطمئن باش توام به اندازه بقیه خواهر بردارا واسش مهمی🩷

بنظرم ناراحتی رو نگه ندار با مادرت رو در رو حرف بزن و بگو من بخاطر این موضوع ناراحت شدم مثلا سو تفاه ...

اخه یه سری چیزا گفتن نداره

یعنی خود مادرم به ذهنش نمیرسه روزانه به همه بچه هاش زنگ میزنه دو دقیقه به منم بزنه ببینه مردم یا زنده

اخه یه سری چیزا گفتن ندارهیعنی خود مادرم به ذهنش نمیرسه روزانه به همه بچه هاش زنگ میزنه دو دقیقه به ...

مامان منم تو همین شرایط مامان‌بزرگ همینطوریه به بچه های دیگه زنگ میزنه به این نه

متاسفانه بعضی مامان ها این چیزا رو درک نمیکنن

😔😔بخدا باورت میشه شده یکی دو روز زنگ نزنم، مادرمم نزده؟

عزیزم هر آدمی متفاوته من اگر بودم بجات دیگه زنگ نمیزدم هفته ای یکبار اونم در حد حال و احوال اگر هم حضوری میبینیش که دیگه زنگ هم نداره ولی خب هر آدمی متفاوته