2777
2789
ی سری گفتم ناهار چی داریم تعلیق شدم اسمشو نمیگم خودتون حدس بزنین  دراز قرمز چرخکرده داره توش ل ...

خوراک لوبیا!؟🤔

ولی اون دراز قرمز چرخکرده چیه ناموسا😐

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سری گفتم ناهار چی داریم تعلیق شدم اسمشو نمیگم خودتون حدس بزنین  دراز قرمز چرخکرده داره توش ل ...

منم تعلیق شدم دیشب کاربری دیگه داشتم درست میشم؟؟؟چکار کنم کاربریم برگرده؟

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
فک‌کنم شمالی ها خوش صلیقه تر باشن و خوشمزه تر درست کنن🤔

شاید خوش سلیقه تر تزیین کنن 

ولی طعم غذایی جنوبی یه چیز دیگه اس 

مثلا ما باقلاقاتوق سفارش دادیم گوشت نداشت باقله بود با تخم مرغ تازه ابکی هم بود خیلی از غذاهاشون دوست ندارم 

مثلا ماهی جنوب خیلی خوشمزه تره تا ماهی سفید یا غذاهاشون طعم ملس میده اونجا یه قورمه سبزی خریده بودیم اصلا طعم خوبی نداشت گفت ما بجایی ابلیمو ابغوره رب انار میزنیم برا چاشنی

کباب ترش و مرغ ناردونی و یه غذایی هم با پرنده های شکاری پخته بودن اسمشو یادم نیست دوست داشتم و میرزا قاسمی بقیه شو نه

ما غذایی ترش، و تند بیشتر دوست داریم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خب همین دیگه داعقه ها فرق داره الان چندین ساله ساکن بندرم میگو فقط سوخاری میخورم  قلیه ماهی هم ...

دقیقا به ذایقه ادم بستگی داره نمیدونم

ما فقط، غذایی ترش و تند میخوریم 

من بیام بوشهر بندرعباس اینا همش در حال خوردنم 

خوزستان هم بریم همین طوره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من یبار قلیه ماهی جنوبی خوردم اصلا خوشم نیومد البته فکر کنم دست پخت اونی ک درست کرده بود خوب نبوده

حتما همینه...ببین اگه آشپزش ماهر باشه به قدری خوشمزست که حد نداره🤤اینو یه بدغذا داره بهت میگه😁

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
شاید خوش سلیقه تر تزیین کنن  ولی طعم غذایی جنوبی یه چیز دیگه اس  مثلا ما باقلاقاتوق سفار ...

عزیزم من گیلانی هستم باقلا قاتق با مرغ درست میکنیم و کاملا خورشت غلیظیه احتمالا آشپزش بلد نبوده خوب درست کنه ولی خودم به شخصه غذای جنوبی هم خیلی دوست دارم