2777
2789
من شیرازی ام 

سلام همشهری

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هواری ماهی عالیه عالی  دمپخت ماهی هم من دوست دارم من بیشتر برا غذاهای جنوبی میام جنوب

خب همین دیگه داعقه ها فرق داره الان چندین ساله ساکن بندرم میگو فقط سوخاری میخورم 

قلیه ماهی هم میزارم غلیظ غلیظ بشه 

اما عاشق نون رگاگ و نون توموشی ام از خوشمزگیش نگم براتون

🖤🌧️🌈🎹🥘

خوراک لوبیا 

وقتی نمیدونم چی درست کنم و مواد هم تو خونه نداشته باشم و کفگیرم به ته دیگ خورده باشه درست میکنم جالبه که هیچکس هم دوستش نداره تو خونه ، بزور میخوریم .

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
آبگوشت😋

منممم

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
ی سری گفتم ناهار چی داریم تعلیق شدم اسمشو نمیگم خودتون حدس بزنین  دراز قرمز چرخکرده داره توش ل ...

دراز قرمز چرخ کرده چیه 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه