2777
2789
عنوان

روز ۱۶ امپول hcg

240 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان ...من  امروز ۱۶ روز از تزریق hcgمیگذره بی بی زدم‌ یکم‌پیش منفی بود ..علائمم بعضی وقتا دل درد خفیف دارم...موعد خودم ۲ آذر هست ولی (پریودم تقریبا نامنظم هست ۴.۵ روز عقب میندازم) دیگ‌امیدی نداشته باشم اره،؟؟

نمیدونم والا برو آزمایش نشون میده مال من روز پونزدهم آزمایشم مثبت شد

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدت بخدا باشه هرچی خیرباشه خودش برات رقم میزنه وهررمان صلاح بدونه بهترینارو برات اماده میکنه تااستفاده کنی

توب خداتوکل کن وبسوارهمه چیز رو خودش میدونه چیکارکنه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
تا موعد پریودت صبر کن  فولیکولات چه سایزی بودن؟

والا امیدمو از دست دادم‌انگار...تقصیر خودم‌بود نباید بی بی میزدم 🥲 دکتر نگفت چند هستن فقط گفت دو تا خیلی خوب داری امپول بزن و امشبش اقدام کن

نمیدونم والا برو آزمایش نشون میده مال من روز پونزدهم آزمایشم مثبت شد

عزیزم برام دعا کن...۸ ماه پیش تو بار اول اقدام حامله شدم ولی ۶ هفتگی قلبش تشکیل نشد سقط کردم

عزیزم برام دعا کن...۸ ماه پیش تو بار اول اقدام حامله شدم ولی ۶ هفتگی قلبش تشکیل نشد سقط کردم

عزیزم کلا قلب تا یازده هفتگی باید صبر کنی مال منم تشکیل نشد هشت هفته رفتم تشکیل شد

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

ان شاا... که باردار میشی