2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد وزن کم کنم ،ولی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست
روزی ۲ فنجون بیشتر نباید بخوری .مثل چای دمش میکنم ولی زیر کتری رو خاموش میکنم .انداره دوتا لوبیا هم ...

بله 

چندسال پیش میخوردم روحیات و خلق و خوم خیلییی بهم ریخت 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بله  چندسال پیش میخوردم روحیات و خلق و خوم خیلییی بهم ریخت

عجیبه .شاید یه مورد دیگه بوده .چای سبز شنیدم باعث افت فشار میشه 

خب شما همون چای ایرانی رو کمرنگ دم کنید یه بار هل و دارچین بزنید یه بار زنجبیل تازه خردشده یا رنده شده بزنید .اینم چربی سوزه ولی نه به اندازه چای سبز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه .شاید یه مورد دیگه بوده .چای سبز شنیدم باعث افت فشار میشه  خب شما همون چای ایرانی رو کمر ...

همه اینکار ها را کردم 

کلا زنجبیل و دارچین دم میکنم اثری نداره

من دونوع قرص خوردم یکماه و رژیم هیلی سخت کربوهیدرات به حداقل رسوندم قند و شکر کاااااامل حذف کردم&nbs ...

ازین کارها نکنید گلم خطرناکه. قرص نخورید .فقط کالری شماری و سالم خوری و ورزش جوابه.من الان ۷ ساله ثابت موندم .برای همیشه سبک غذا خوردنم درسن شده 

قد و وزن و سنتون چقدره؟

ازین کارها نکنید گلم خطرناکه. قرص نخورید .فقط کالری شماری و سالم خوری و ورزش جوابه.من الان ۷ ساله ثا ...

خوب من دپسال با این روش ها وزنم ثابت مونده 

۲سااال به زبون راحته در عمل رژیم و ورزش بدون تغییر کردن خیلیی سخته 

قرصاش گیاهی بودن فقط هم دو هفته اثر کرد بازم استپم

كالري شماري روزي ١٢٠٠ تا ميخورم فقط تا الان دو كيلو كم كردم تا عيد خدا بخواد ١٢ كيلو كم كنم تمومه

از کجا میدونی غذایی یا میزانی که میخوری چند کالریه؟!با کالری شمار