2777
2789

نمیدونم چی بخرم.

کدومشون خوبه؟

میخوام فوم شیرش عالی باشه و قهوه رو غلیظ درست کنه.

فشار بخار ۲۰ باشه.

چی پیشنهاد میدید؟

میام نظراتتون رو میخونم دوستان.

ببخشید دخترم رو بخوابونم میام

تعداد رای : 5
نظرسنجی
مباشی
0
0%
دلونگی
2
40%
نوا
3
60%
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
نوا دارم ولی از فوم شیرش تا حالا استفاده نکردم 🥴ولی فهوه اش عالیه

فوم شیرش برام مهمه🤪

خواهرشوهرمم داره راضیه

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مایِر دارم. فوم شیرش خیلی خوبه، بخارشم ۲۰.

دوساله که روزانه استفاده میکنم.

وقتی میخاستم بخرم دنبال نوا بودم، فروشنده گفت نوا پول اسمشو میدی، مایر هم مثل نواست و به خوبی اون، قیمت پایین تر.

مایر آلمانی هست، مونتاژ چین

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من نوادارم  فوم شیرش چجوریه دیگ؟ازکجاش درمیاد؟من فقد قهوه شو بلدم😂

یه لوله داره فلزیه فکرکنم واسه شیره. اونو میزاری توی شیر بعد یه دکمه داره واسه فوم میزنی شیر رو غلیظ و کف دار میکنه. برای لته

من مایِر دارم. فوم شیرش خیلی خوبه، بخارشم ۲۰. دوساله که روزانه استفاده میکنم. وقتی میخاستم بخرم دن ...

چه جالب نمیدونستم.

ممنون از اطلاعاتی که بهم دادی🥰💐💋

تو نت نگاه میکنم ببینم چجوریه