2777
2789

من عقد بودم جداشدم الانم خواستگارداشتم مورد پسندم نبوده که ازدواج کنم بهم گفت کی دیگه میاد تورو بگیره اینقد درحقم پیش خواهرم ومادرم بدجنسی میکن خدا ازش نگذره قلبمو بدرد اورد قلبشو خدا درد بیاره شوهر خودش هیچ گوهی نیست حتی کار نمیکن درست جلوی ما کلاس میزاره ازکارای شوهرش خبردارم حتی چند بار شوهر کثافتش به منو دختر خالم دست درازی میکرد مادیگه نرفتیم خونش ولی چیزی بهش نگفتم به خالم که زندگیش خراب نش حالا این ادم اومده این حرفا به من میزن

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا جایی نسوزه دهنی باز نمیشه اون از حسادت نمیدونه چیکارکنه

بدون شک ازحسادتش واینکه مااحترامش گذاشتیم پرو شده

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
میگفتی تو شبیه یبوست خری یکی گرفتتت، من به این خوبی چرا باید بمونم

بخدا همین بگو نه قیافه داره نه چیزی خانم همسایمون میگفت همینو دقیقا بخدا بهش نگفتم دلش نشکن

بدون شک ازحسادتش واینکه مااحترامش گذاشتیم پرو شده

ببین عزیزم در قبال این حرفا باید بی اهمیت بود ولی نه در برابرهر آدم بیشعوری بنظرم جلوش تربیت و جوابشو کوبنده بده تا دیگه حرف مفت نزنه

دلیلش چیه این حرفا رو زده

دلیلش حسادت و اینکه مریض روانی جاسوس

ببین عزیزم در قبال این حرفا باید بی اهمیت بود ولی نه در برابرهر آدم بیشعوری بنظرم جلوش تربیت و جوابش ...

دقیقا میخام بهش بگم اونایی که تاحالا اومدن خواستگاری صدبرابر شوهرتو بهتر بودن من نپسندیدم 

دلیلش حسادت و اینکه مریض روانی جاسوس

اها بهتره دور همچین ادمایی رو خط بزنی انگار نه انگار که هستن مگه بهم خوردن نامزدی چیه که این حرفا رو زده انگار نه انگار انسانه جای دلداری و محبت کردنشه 

goftino.com/c/dkN3y8      ناشناسم

اها بهتره دور همچین ادمایی رو خط بزنی انگار نه انگار که هستن مگه بهم خوردن نامزدی چیه که این حرفا رو ...

به خدا سپردمش جوابشو میده مطمئنم دیگه جایی که هستم نمیرم