2777
2789

اسی جون

مال کیه

قند داره 

دیابت 

باید هیچ چیز شیرین نخوره نه قند و شکر نه میوه شیرین 

غذا هر دفعه یه کم بخوره سیر سیر نخوره دفعاتشو بیشتر کنه 

عوض ۳ وعده کامل ۷ وعده کوچیک بخوره مثلاً یه کف دست سنگک با یه کم پنیر 

تریگلیسریدشم بالاست چربی خون داره قرص روپیکسون ۲۰ شبی یکی بخوره 

متفورمین ۵۰۰ صبح یکی شب یکی 

عفونت جزئی هم داره

درد کلیه پهلو سوزش ادرار تکرر نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اون سه تا علامت که زده مربوط ب ایناست؟ از حالت طبیعی چقدر زیاده؟ ممنون میشم بگی 

فك كنم پيش ديابت هست،هنوز ديابت نشده

با كمي مراعات غذايي دوباره نرمال ميشه

نگران نباش

بله،چربي و قند

دیابت بهبودی کامل نداره درمان نداره فقط باید رعایت کنه کلیه اش داغون نشه چشمش داغون نشه پاش عفونت نکنه و.... 

لامصب قند خون ام الامراضه 

قرص ها رو بخوره 

رژیم دیابت بگیره تا آخر عمر 

احتمالاً درد کلیه و تکررش هم بخاطر دیابته 

اصلاً چیز شیرین نخوره حتی میوه شیرین 

پر خوری نکنه 

غذا کم بخوره 

برنج کم بخوره 

سیب زمینی قندش بالاست 

جستجو کن رژیم دیابت 

انگار اونجور که یادمه قند ناشتاش ۱۲۲ بود 

تا ۸۰ خوبه ۹۰ پبش دیابته باید مراعات کنه ۹۰ به بالا دیابت نوع ۲ هست باید مراعات کنه و قرص بخوره 

عفونتش کمه خیلی مهم نیست 

سونوگرافی کامل شکم و لگن بده 

انگار خیلی وقته مبتلا شده 

هر دو سه ماهی یه بار آزمایش بده آنالیز ادرار سونوگرافی کامل شکم و لگن تریگلیسرید کلسترول قند خون ناشتا قند خون دو ساعته A1C ای وان سی و...

حداقل سالی یه بار چشم پزشک بره از سلامت چشمش مطمئن بشه دیابت میزه مویرگهای چشنو خراب میکنه 

رژیم رو جدی بگیره 

داروهارو مرتب بخوره 

اگه داروها رو مرتب بخوره و رژیم رو جدی مراعات کنه ان شاءالله کنترل میشه و بدتر نمیشه 

اگه تهرانید برید کلینیک دیابت خ کارگر خ هیئت کنار مرکز قلب تهران 

دولتی ارزان تخصصی

انگار خیلی وقته مبتلا شده  هر دو سه ماهی یه بار آزمایش بده آنالیز ادرار سونوگرافی کامل شکم و ل ...

چن ماه پیش رفته بود آزمایش فهمیده رژیم غذاییش هم رعایت میکنه فقط چایی رو با کشمش میخوره نمیدونم

خوبه یا ن