2777
2789
عنوان

زنداداششو میخواد!

513 بازدید | 19 پست

خانوما من هفت ساله ازدواج کردم شوهرم اوایل میگفت با بهترین دختر دنیا ازدواج کردم بعد یه مدت شرو کرد از محاسن زن داداشش گفتن و کوبیدن تو سر من همیشه هرجا از اون عفریته و خونوادش تعریف میکنه خیلیم زشته چهرش ولی خب دل شوهرم برده.ایام عید یبار دیدم کنار هم وایسادن بدنشون به هم مالیده میشد بعد زن داداشم جلوی شوهرم با حالت زشتی خم شد مثلا کفششو درست کنه من رفتم وسطشون واسادم شوهرم دوباره رفت اونور زن داداشه واساد!!!!

خیلی هم باهام سرده بخاطر رابطه همیشه دعوا داریم  بهم توهین میکنه میگه نمیتونی جلو خودتو بگیری خرابی.هروقت ازش میخام باید یه هفته دعوا داشته باشیم تحقیرم کنه اخرشم یه رابطه صدقه بده.تازه خیلی وقتا میگه مثلا نه رابطه نه زنداداشم گوشیش خراب شده ممکنه بیاد پشت در بمونه!!!!

بچها من یه دارویی میخام که تضمینی میل جن*سی رو کم کنه خستم از بس تحقیرم کرده و خواستنی نبودم براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجای دارو ، بهتر نیست یه فکری برای زندگیت بکنی؟ 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

ازش نخواه

هروقت خواستی بری سمتش یادت بنداز که دفعه پیش تحویلم نگرفت جرا خودمو کوچک کنم دو سه بار نری سمتش دیگه از سرت می افته

نرو سمتش ولی تو خونه حسابی به خودت برس لباس تنگ و ارایش و رنگ جیع و فلان.  بذار بفهمه به خاطر دل خودت به خودت میرسی 

اونم به موقش میکنم زندگی رو واسش جهنم کردم گفتم بچرخ تا بچرخیم دنبال مدرکم حیف اون روز فیلم نگرفتم

فیلم انروز اصلا بدرد نمیخورد. مثلا فک‌کن من وایسادم نگاه یکی میکنم. اصلا نمیتونستی ثابت کنی، اوه اوه بدتر اونا اعاده حیثیت میکردن. آش نخورده و دهن سوخته.

هر چیزی راهی داره عزیز

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم