2777
2789
عنوان

پستونک بچه سه ساله

1690 بازدید | 36 پست

وااای مامانا ترو خداپستونک رو قبله یک سالگی از بچه هاتون بگیرید،  بالای یک سال هی وابستگی زیاد تر میشه

دخترم سه سالشه و بدون پستونک تکون نمیخوره

سرش رو هم بریدیم روزا دیگه نمیخوره اما شبا همون نصفه رو میزاره و پنج شش بار تا صبح بیدار میشه منو صدامیکنه که نیستش دنبالش میگردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم انقد بدآروم بود نوزادیش. آقام رفت داروخونه براش بگیره شبا تو خواب کمتر بیدار شده. دکتر داروخونه بهش گفته بود ترک پستونک از ترک مواد سخت تره و از داروخونه بیرونش کرده بود. البته من بعید می‌دونم دختر من قبولش میکرد.‌کلا چیز پلاستیکی دهنش نمیکنه

من پستونک بچم گم شد شبا مث معتادا گریه میکرد دلم کباب میشد. خوب شدگم شد وگرن نمیدونستم جطوربگیرم ازش. برادوی اصلاپستونک نمیخرم

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎

من دخترام ترسو هستن 

بریدم سرش گفتم ما خواب بودیم موش اومده گرسنه اش بوده اینو خورده دیگه دهنی شده تو هم تو دهنت کنی زبونت رو گاز میگیره 😂

😂

چند روزم هی میگفتن موش خورده اخر شب یه نگاش میکردن میگفتم اره اه دهنی شده 😬😬

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
دختر من ۹ماهشه به نظرت دیگه بهش ندم؟ وابستگی شدید داره اصلا شبا بدون پستونک نمیخابه

هر چی بزرگ تر بشن وابستگی بیشتر دخترای من تا دو سال نیم تقریبا خوردن

ولی خب ۹ ماهه هم خیلی خوبه نااروم باشن راحتی 

نق نق نمیکنن 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

من پسرم الان یکسالشه و مشاوری که پیشش میرم این روش رو به من یاد داد برای ترک پسونک البته نمیدونم برای سه ساله هم جواب میده یا نه، به من گفت با سوزن چنتا سوراخ مثلا چهار پنج تا درست کنم و هر چهار یا پنج روز یه با تین سوراخ و گشادتر کتن و نهایتا یه برش کوچولو رو پسونک بزنم، اینجوری دیگه از مکیدن لذت نمیبره و ترک میکنه

چرا من دلم خواست یه ماچ آبدار از دختر بکنم سره این رفتارش 😘😘😘😘ماچش کن به جا من دهنم آب افتاد براش ،انگار یاد آلو سبز بیوفتی 

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟

پسر منم خیلی وابسته بودبدون پستونک اصلا نمی‌خوابد. از داروخونه تلخک خریدم زدم بهش تلخ شد بچه دیگه نگرفت خیلی راحت بود😂

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
هر چی بزرگ تر بشن وابستگی بیشتر دخترای من تا دو سال نیم تقریبا خوردن ولی خب ۹ ماهه هم خیلی خوبه ناا ...

من متنفرم از پستونک شبا بیدار شه تو دهنش نباشه شروع میکنه گریه .امتحانی ۳شب تحمل میکنم ببینم چجوری میشه شاید تونستم بگیرم ازش