2777
2789

سلام به روی ماه تون

خوشگل خانوما از امشب میخوام چله بندگیم رو شروع کنم

تاپیک قبلی توضیح دادم

با همه قلبم میرم نماز شب بخونم و از خدا بخوام

کمکم کنه سربلند این سفر ۴۰ روزه باشم

من اسم قشنگ تون رو توو قنوت نماز وتر میخونم 

و واسه تون دعا میکنم ، شما هم با قلب پاک تون ❤️

در دل این نیمه شب ، واسه من دعا کنید

در پناه لبخند خدای مهربانی ها ، حاجت روا باشید🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مائده ام. ویژه دعا کن برای سلامتی مادرم و برکت زندگیمون لطفا♥️ ممنونم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

برای پسرم دعاکن برای دل شکسته خودم هم دعاکن دلم خیلی شکسته برای مشکل پسرم توی تاپیک قبلی عکسشو گذاشتم دعاش کن😔🙏🏻

ازبچگی آرزوی یه جفت النگو طلا داشتم😀 میشه دعاکنیدیه روز دستم کنم.. هرچندمیدونم نمیشه😀😀به نیتم یع صلوات

وجیهه ام برای باردارشدنم دعاکن یک سوال داشتم تو قنوت من العفونمیتونم تلفظ کنم میشه بجاش فارسی بگم منوببخش

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی